Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Svaki hepi end se nalazi tačno tamo gde realan život tek počinje. Valjda zato što tu gde počinje realnost, prestaje hepi.

Svi problemi su rešeni, sve princeze su spašene, svi prinčevi galopiraju na belim konjima sa svojim izabranicama pred sobom u sedlima, svi problemi su ostali iza njih, u prašini pod kopitima, oni odlaze nasmejani, zagrljeni, zaljubljeni….

Odlaze u jedan tako savršen svet da je on prosto nezamisliv, valjda ga zato nikad niko nije opisao.

Odlaze tamo gde ljubav nikada ne prestaje, gde ne postoji ni jedan nerešen problem, ni jedan razlog za nesuglasice, gde nema dosade, preispitivanja, bolesti i smrti, već samo zlatnog trajanja, do trenutka odlaska u još bolji i uzvišeniji, bestelesni svet.

Toliko nemogućih teškoća su prevazišli dok se nisu napokon sreli (otrovne jabuke, vretena i trnje, prividne smrti, zmajevi koji bljuju vatru, tamnice, zle vile i veštice) da je prosto neverovatno da će sada, na sretnom kraju, to sve prestati. Šta će, pobogu, onda da rade?

srecan par Ženski tripovi: I živeli su srećno, zauvek potom

Čudo poznato kao srećan kraj, sa nastavkom koji se produžava tamo negde, u sjaju i sreći, izvan granica zamislivog raja

Niko nema toliko mašte da napravi uzbudljivu priču od svog tog blaženstva koje ih tamo čeka.

Osim ako priča nije završena hepi endom, da bi se istakla suprotnost – ljudi teže da pobede nedaće i da zatim mirno i zadovoljno žive, ali to se nikada ne dešava. Nedaće, problemi, izazovi, tragedije i neočekivani obrti deo su života na oba kraja – i pre susreta, a naročito posle.

Međutim, možda se u hepi endu krije poruka mudrosti, koja nas upućuje da u prvi, mlađi deo života naguramo sve najveće nevolje koje moramo da prebrodimo, kako bismo u drugom delu, tokom starosti, mogli malo da odahnemo i uživamo u plodovima ulaganja napora u prave stvari, koje smo savladali i osvojili tokom mladosti.

Svakako, večni život nam je zagarantovan, ako verujemo i pokoravamo se.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice