Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

Poznajete li te velike smeđe oči? Tu sićušnu građu, nežnu put, stidljiv osmejak, lepršave pokrete, taj neodoljivi šarm Bambija? Ima muškaraca čiji je tip žene srna i ni jedna druga životinja ne dolazi u obzir. Oni su lovci i kad smatraju da su ulovili srnu, učiniće sve za nju i nastaviće da čine sve za nju, čak i kad nedvosmisleno ustanove da je srna đavo lično.

A ona obožava da bude ulovljena. Prirediće lovcu sve finese dobrog lova, oznojiće ga i namučiti i dati mu svaki izazov koji mu je potreban. Biće neodoljivo ranjiva i izložena, neodoljivo neodlučna, jer šta ako je povredi, ona je tako nezaštićena, njoj je potreban neko na koga će se osloniti i iza koga će se skloniti i dirljivo treptati, dok on vodi sve njene borbe, između ostalih i onu protiv sebe samog. Predaće se na kraju, kad oseti da je trenutak i da lovac mora da pobedi, da bi pao pod njenu vlast.

A on će biti siguran da je osvojio trofej života, jer se toliko potrudio i jer se izborio i sada je srna pod njegovom zaštitom. Nikome neće dozvoliti da je povredi.

Snow Shoot 04 1 Ženski tripovi: Napolju je džungla, a ja sam srna

Ako niste lovac, bezbedni ste. Ako jeste a srna je vaš plen, ulovljeni ste. I pojedeni.

Jadan čovek nema pojma da ima posla sa stenom, o koju će se razbiti u pokušajima da je obujmi svojom zaštitom, sa đavolom kome će ne prodati nego pokloniti i dušu i sve što ima i koji će ga jesti živog, sve dok diše.

Kad shvati da je srna čudovište, biće kasno. Jer lovac voli samo jednu srnu i u njegovom časnom srcu ona je uvek ta, a njen nežni lik i njeno umeće da ga podseti na svoje mesto u njegovom životu oduzeće mu svaku volju da pokuša da se spase.

Upozorenje za lovce: napolju jeste džungla, ali srne su najopasnije.

Prethodne tekstove iz ovog serijala pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice