5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Možemo da okrivimo Diznija za generacije žena upropašćenih očekivanjem da ih muškarac spase i odvede, ali on nije odgovoran za taj trip. Samo je pametno i profitabilno upotrebio mitove, a mitovi prenose informacije o arhetipovima, i vidite, uhvaćeni smo u mrežu kolektivnog ženskog arhetipskog nasleđa, a da možda ne bismo ni saznale, da Dizni nije to tako primamljivo zašećerio.

Dakle, svaka žena mašta o onom pravom, još od… pa, sećam se prinčevskih maštanja još od svoje treće godine, a ako vi ne pamtite tako daleko, sigurno se sećate igara iz vrtića i nižih razreda osnovne. Tada je bilo tako lako naprimati dečake na igru mame i tate. Neke od tih igara bile su telesno istraživačke, a neke su bile potpuno romantične: on odlazi i oprašta se, a ona mu maše i obećava da će ga čekati, pri čemu se on penje na drvo, a ona ostaje ispod, toliko ucveljena, da se rasplače. Pa onda, njih dvoje su na pustom ostrvu i on je pun samopouzdanja vodi u avanturu, držeći je za ruku. Na pretpostavku da iza onog žbunja možda ima zmija, ona ciči prestrašeno, a on kaže nešto kao ne brini, ja ću da te štitim.

prince charming photo Ženski tripovi: Princ na belom konju

Svi nasmejani prinčevi umeju divno da igraju, krajnje su neustrašivi i vešti sa mačem, nežni su i imaju smisla za humor. A i konji su im lepi

A pritom, oni imaju pet, šest, sedam godina i ko im je već isprao mozak? Dizni? Ne, samo odigravaju ono što im je zapisano u DNK.

U prevodu, žena čeka… svog spasioca i zaštitnika.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice