5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Otkrivamo: Kako da imaš jaku, blistavu i dugu KOSU?

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Ženski tripovi: Taman dlakav (2. deo)

Ženski tripovi: Taman dlakav (2. deo)

Priroda nam je obezbedila taman dovoljno dlaka da nisu krzno i da ničemu ne služe osim da obeleže neka strateška mesta na našim telima i da lepo izgledaju. Ljudi su provalili da je sečenje, bojenje i oblikovanje dlaka estetski opravdano, higijenski neophodno i – vrlo unosno. Ogroman deo kozmetičke industrije oslanja se na ljudsku pomamu za korekcijom dlaka i dlakavosti, hrani je i podstiče, tako da su dlakave noge već odavno nedopustive, a čupava međunožja u pornićima iz prošlog veka, na glumcima sa zulufima i glumicama sa bubi fizurama, izazivaju totalnu nevericu.

Glatki kao bebina guza – estetski je imperativ, kome se sve više povinuju i muškarci. Čak i sasvim mačo tipovi potrudiće se da potkrešu šumicu, a podrazumeva se da žene gaje oskudne frizurice u svojim oskudnim gaćicama.

Sve žene koje drže do sebe uredno su depilirane svuda, šiške ispod miške ne furaju više ni Nemice na plaži, a glatke ruke su obavezne isto koliko i noge.

Puno muškaraca brije grudi, a hrabriji se čak odlučuju i na depilaciju.

sean connery11b Ženski tripovi: Taman dlakav (2. deo)

Ako je Darvin sve dobro povezao (a osporavaju ga) krzno nam se proredilo kad smo se ispravili. A baš i nije svima.

Problem sa depilacijom je da dlake moraju malo da porastu da bi se počupale, ali kako rastu nejednakom brzinom, ne morate se obrukati, niti skuvati u pantalonama i dugim rukavima u letnjoj sezoni, niti se lišiti seksa, jer niste baš potptuno glatki.

Neke žene i dalje vole ljubavni tepih, a dlakavost muških ruku i nogu uopšte ne dovode u pitanje, pa se mnogi muškarci provlače kao taman dlakavi, ukoliko baš, kad skinu majicu, ne izgledaju kao da su obukli džemper.

Ima i prirodno glatkih muškaraca, to jest, onih koji na grudima i leđima nemaju baš ni jednu dlaku, ali oni su u prošlom životu bili Indijanci, a do pre pola veka smatrani su nedovoljno muževnim tipovima.

Pošto je bezdlakost u trendu, žene sada slobodno smeju da uživaju u ćosavim muškarcima, ako je to ono što im se najviše sviđa.

Prvi deo teksta pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice