4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Zašto na Instagramu svi govore o ovom beauty proizvodu?!

Priroda nam je obezbedila taman dovoljno dlaka da nisu krzno i da ničemu ne služe osim da obeleže neka strateška mesta na našim telima i da lepo izgledaju. Ljudi su provalili da je sečenje, bojenje i oblikovanje dlaka estetski opravdano, higijenski neophodno i – vrlo unosno. Ogroman deo kozmetičke industrije oslanja se na ljudsku pomamu za korekcijom dlaka i dlakavosti, hrani je i podstiče, tako da su dlakave noge već odavno nedopustive, a čupava međunožja u pornićima iz prošlog veka, na glumcima sa zulufima i glumicama sa bubi fizurama, izazivaju totalnu nevericu.

Glatki kao bebina guza – estetski je imperativ, kome se sve više povinuju i muškarci. Čak i sasvim mačo tipovi potrudiće se da potkrešu šumicu, a podrazumeva se da žene gaje oskudne frizurice u svojim oskudnim gaćicama.

Sve žene koje drže do sebe uredno su depilirane svuda, šiške ispod miške ne furaju više ni Nemice na plaži, a glatke ruke su obavezne isto koliko i noge.

Puno muškaraca brije grudi, a hrabriji se čak odlučuju i na depilaciju.

sean connery11b Ženski tripovi: Taman dlakav (2. deo)

Ako je Darvin sve dobro povezao (a osporavaju ga) krzno nam se proredilo kad smo se ispravili. A baš i nije svima.

Problem sa depilacijom je da dlake moraju malo da porastu da bi se počupale, ali kako rastu nejednakom brzinom, ne morate se obrukati, niti skuvati u pantalonama i dugim rukavima u letnjoj sezoni, niti se lišiti seksa, jer niste baš potptuno glatki.

Neke žene i dalje vole ljubavni tepih, a dlakavost muških ruku i nogu uopšte ne dovode u pitanje, pa se mnogi muškarci provlače kao taman dlakavi, ukoliko baš, kad skinu majicu, ne izgledaju kao da su obukli džemper.

Ima i prirodno glatkih muškaraca, to jest, onih koji na grudima i leđima nemaju baš ni jednu dlaku, ali oni su u prošlom životu bili Indijanci, a do pre pola veka smatrani su nedovoljno muževnim tipovima.

Pošto je bezdlakost u trendu, žene sada slobodno smeju da uživaju u ćosavim muškarcima, ako je to ono što im se najviše sviđa.

Prvi deo teksta pročitajte ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Editors choice