Srećom, pozadina ostaje u pozadini, barem prilikom prvog utiska. Predstavljamo se s lica i prednji deo našeg izgleda donosi ili odnosi poene. Primetićemo zgodnu figuru s leđa, cenićemo slatko muško dupe i široka ramena, kao što će oni oceniti naše dupe, noge i struk.

Garderoba čini pola prvog utiska, a kad se sa fascinacije pređe na realizaciju i odeća skine, sva je prilika da će nas neko videti i sa naličja. Takoreći, otpozadi. Češće će oni videti nas nego mi njih, ali dlake se osećaju i pod rukom, a za dupe svi volimo da hvatamo.

E, dupeta znaju da budu pravo neprijatno iznenađenje puno bubuljica, pokriveno hrapavom guščijom kožom i dlakama. One su još i najlepše za napipati. Muškarci se ne opterećuju svojim dupetom, osim ako im zadnjica nije najbitniji element intimnog spajanja.

Osim toga, verovatno nemaju pojma kakvo im je dupe i kolike su mu dlake.

kgk4vv41epk Ženski tripovi: Taman dlakav (4. deo)

A možda ste i vlasnica...

A nekako im je i dozvoljeno da budu opušteni po tom pitanju, mada su dlake na dupetu jednako grozne kao i dlake koje štrče iz nosa i iz ušiju. I žene imaju dlakava dupeta. Često imaju i dlake na onoj liniji od pupka do venerinog brega, a i na leđima ume da im raste tamno paperje, od sredine lopatica ka vratu, kao neka zakržljala griva. Ali one to ne vide.

Ako idu na detaljnu depilaciju, dupe im bude sređeno u paketu sa međunožjem. Ako se depiliraju u kućnoj radinosti, silno se namuče u nemogućim pozama, čupajući na neviđeno i opipavajući učinak.

Ali ne znam ni jednu koja zna za svoju zakržljalu grivu i koja je depilira. Čik probajte da im kažete.

Prethodne delove možete pročitati ovde.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments