Međunarodni dan žena, koji se obeležava 8. marta je odlična prilika da pokažemo ženama u našim životima koliko nam znače. Bilo da lepim poklonom želiš da obraduješ svoju mamu, tetku, sestru ili drugaricu, samo biranje i traganje za savršenom sitnicom može biti mukotrpan posao!

Ali bez brige, zato je tu naša stilistkinja, koja se dala u potragu za tebe kako bi brzo i jednostavno došla do idealnog poklona za svaku damu koju planiraš da obraduješ.

Ako je ona urbani trendseter

Tvoja najbolja drugarica ne propušta priliku da među prvima poseti sva nova mesta u gradu? Ili imaš mlađu sestru koja obožava muzičke festivale? Ovakve devojke vole dobar provod, prate trendove i vole da budu primećene.

Zato za nju izaberi malu torbu zanimljivog printa, poput ove Parfois torbice koja može da se nosi preko ramena i idealne je veličine te u nju staju sve one potrebne ženske sitnice. Osim toga, tu su i naočare za sunce koje će se savršeno slagati zajedno, a idealan poklon može biti i ogrlica koja se lako kombinuje i za dnevne, ali i za večernje izlazak varijante.

Wannabe Parfois 4 Ženski vodič za kupovinu poklona za 8. mart

Pink torba – 3.199,00 dinara, naočare za sunce – 2.299,00 dinara, ogrlica 2.099,00 dinara, sve Parfois

Comments