Ema Roberts, Kjara, Kejt Mara bile su među zvanicama na sinoćnoj reviji H&M Studio AW16 koja je održana ispod zasvođene tavanice istorijske tržnice Bourse de Commerce u Parizu, gde su nadahnuće bili jaka žena i lepota nezavisnog uma.

Manekenke Amber Valeta, Džordan Dan, Freja Beha Eriksen, Ešli Grejem, Su Džu Park i Hari Nef pojavile su se u kreacijama koje su izražavale nezavisnost žene, kao i raznolikost ženskog karaktera. Koračale su posebno izrađenom pistom koju su krasile prozračnost i šarm zamrznutog jezera, u čemu se ogledao uticaj prirode na kolekciju.

Runway02 MathiasNordgren Ženstvena snaga i individualnost kolekcije H&M Studio AW16 Runway24 MathiasNordgren Ženstvena snaga i individualnost kolekcije H&M Studio AW16

Sve oči bile su uprte u kolekciju, koja spaja moćne krojeve sa švedskom baštinom i rukotvorinama. Na sceni se moglo videti sveže interesovanje za žensku siluetu naglašenu ramenima i strukom, uz dodatak dramatičnosti i stava koje su uneli gaučo šeširi i kaubojske čizme.

“Srce ove kolekcije nalazi se u snazi i lepoti žene, i načinu na koji tu snagu ispoljavamo kroz stil. Obožavam kontrast snažnih krojeva uz detalje rukotvorina sa temom švedskog nasleđa i folklora“, kaže An-Sofi Johanson, kreativni direktor u H&M-u.

Runway41 MathiasNordgren Ženstvena snaga i individualnost kolekcije H&M Studio AW16

Nikola Goden iz dua Air, ekskluzivno za reviju, napisao je originalnu pesmu „Tajanstveno jezero“, čije je izvođenje, uz pratnju hora, uživo podgrejalo atmosferu. Reviji koja je održana tokom pariske Nedelje mode prisustvovalo je 600 međunarodnih urednika i zvanica, uz globalnu publiku koja je reviju pratila na sajtu studio.hm.com.

poznati u prvom redu Ženstvena snaga i individualnost kolekcije H&M Studio AW16 Olivia Palermo Ženstvena snaga i individualnost kolekcije H&M Studio AW16

H&M Studio je H&M-ova kolekcija ključnih odevnih predmeta sezone, sa potpisom posebnog tima dizajnera. Ova kolekcija u ograničenim serijama biće dostupna u 200 prodavnica, kao i na internetu, počevši od 8. septembra.

Comments