“Sa zadovoljstvom smo nastavili saradnju, koja se pokazala kao dobitna kombinacija za savršen izgled modela. Kompanija Avon kao make-up partner Ane Ljubinković teži da doprinese njenom radu koji je poznat i van granica naše zemlje, i u pravom svetlu prikaže njene upečatljive kreacije. Rezultat ove odlične saradnje i jedinstvene revije proleće/leto 2016, najbolje se može definisati kao urbana visoka moda, koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim”, izjavila je Aleksandra Jankovski iz kompanije Avon.

Natasa Maljevic Avon make up artist Ženstvene kreacije uz sudar nevinosti i iskustva

Ženstvene kreacije iz nove kolekcije predstavljaju sudar nevinosti i iskustva, a uz pomoć različitih make-up look-ova potpuno se mogu transformisati iz visoke mode u svakodnevni stajling.

Kao beauty kompanija poznata po proizvodima dostupnim u velikom broju nijansi, Avon ima rešenje za svaku situaciju – od klasičnog crvenog karmina i ajlajnera za večernji izlazak, do ekstravagantne šminke koja pruža nezaboravan efekat na reviji.

Natasa Maljevic Aleksandra Jankovski i Ana Ljubinkovic Ženstvene kreacije uz sudar nevinosti i iskustva Avon i Ana Ljubinkovic after party 2 Ženstvene kreacije uz sudar nevinosti i iskustva Avon i Ana Ljubinkovic After party 2 Ženstvene kreacije uz sudar nevinosti i iskustva
Comments