Leto je pravo vreme da svom stilu dodaš malo ženstvenije, ali i girly note, jer ta dva spojena u jedan autfit daju rezultat kojim ćeš se najpre ti oduševiti, a onda ćeš i svu svoju okolinu opčiniti. Tokom toplijih dana najbolje je dodati malo lepršavosti svom izgledu, jer će upravo to učiniti da izgledaš mlađe i poletnije, baš kao i samo leto koje je celo u odličnom raspoloženju. Zato ti i predlažemo neke od letnjih autfita koje možeš nositi u narednim danima, ali i mesecima, sve dok leto traje.

Jedan od trendova koji se vratio u svet mode jesu sasvim gola ramena, pa takve bluze i košulje definitivno su komadi koje ovog leta moraš imati u svom garderoberu. Uz farmerke ili nešto elegantnije pantalone, visoke potpetice, imaćeš odličan izgled za bilo koju priliku u toku dana ili večeri.

autfit 1 2 Ženstvene i slatke   kombinacije koje ćeš želeti da nosiš ovih dana autfit 2 2 Ženstvene i slatke   kombinacije koje ćeš želeti da nosiš ovih dana

Uvek jednostavan autfit možeš da učiniš daleko zabavnijim i autentičnijim kombinovanjem boja koje stvaraju pravu, malu modnu “eskploziju”. Spoj crvene i narandžastge, narandžaste i bebi plave… Sve je u domenu tvoje mašte i toga kako želiš da izgledaš u datom momentu.

autfit 3 2 Ženstvene i slatke   kombinacije koje ćeš želeti da nosiš ovih dana
Comments