Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Zeznuto je oblačiti se u januaru, zaista jeste. Gde god da kreneš imaš osećaj da si večno suočena sa nekom vrstom odluke pre odluke. Dakle, nije sad samo pitanje “šta obući?” koje nas vazda muči u svim godišnjim dobima, nego pre toga odlučiti da li da žrtvujem komfor i toplotu u ime stila, ili stil u ime toplih nogu i izbegavanja prehlade?

Ništa! Za početak, da se razumemo, nema tog stila zbog kog vredi ležati u krevetu. Što bi rekla moja baka modiraj se na proleće i leto, zima je za kapu i šal. Dobro der, ja kažem “modirajmo” se uvek, ali razumno. Bitno je znati da zimi važe druga pravila, i da je bitno da nam je toplo, a i da zaista na početku i kraju svega stil stvarno jeste u nama. Neko izgleda u perjanoj jakni kako neko ne bi umeo ni u Burberry mantilu. 

No, uprkos tome što sad sve ovo znamo, šta i kako obući tokom kratkih zimskih dana i dugih noći da budemo zadovoljne u svakom smislu?

Sudar printova

Ovo deluje malo i zastrašujuće, znam. Pomisliš odmah na karirano i animal print i tufne i sve to zajedno, i onda ti kao na momenat zadeluje da to možda i može biti super, ali kao da li ipak, i mogu li ja to uopšte da iznesem, i kako da znam da će to izgledati dobro? Huh, pitanja. Za početak postoji jedno nepisano pravilo koje malo olakšava situaciju – potrudi se da komadi koje kombinuješ imaju bar jednu zajedničku boju. Mnogo će lakše biti iskombinovati čarape sa plavim tufnama sa leopard sakoom u nijansama plave nego nešto sasvim nepovezano. “Sasvim nepovezano” takođe izgleda veoma dobro nekada ali za to je potrebno malo više prakse u spajanju “nespojivog”.

Editors choice