Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/3

Zeznuto je oblačiti se u januaru, zaista jeste. Gde god da kreneš imaš osećaj da si večno suočena sa nekom vrstom odluke pre odluke. Dakle, nije sad samo pitanje “šta obući?” koje nas vazda muči u svim godišnjim dobima, nego pre toga odlučiti da li da žrtvujem komfor i toplotu u ime stila, ili stil u ime toplih nogu i izbegavanja prehlade?

Ništa! Za početak, da se razumemo, nema tog stila zbog kog vredi ležati u krevetu. Što bi rekla moja baka modiraj se na proleće i leto, zima je za kapu i šal. Dobro der, ja kažem “modirajmo” se uvek, ali razumno. Bitno je znati da zimi važe druga pravila, i da je bitno da nam je toplo, a i da zaista na početku i kraju svega stil stvarno jeste u nama. Neko izgleda u perjanoj jakni kako neko ne bi umeo ni u Burberry mantilu. 

No, uprkos tome što sad sve ovo znamo, šta i kako obući tokom kratkih zimskih dana i dugih noći da budemo zadovoljne u svakom smislu?

Sudar printova

Ovo deluje malo i zastrašujuće, znam. Pomisliš odmah na karirano i animal print i tufne i sve to zajedno, i onda ti kao na momenat zadeluje da to možda i može biti super, ali kao da li ipak, i mogu li ja to uopšte da iznesem, i kako da znam da će to izgledati dobro? Huh, pitanja. Za početak postoji jedno nepisano pravilo koje malo olakšava situaciju – potrudi se da komadi koje kombinuješ imaju bar jednu zajedničku boju. Mnogo će lakše biti iskombinovati čarape sa plavim tufnama sa leopard sakoom u nijansama plave nego nešto sasvim nepovezano. “Sasvim nepovezano” takođe izgleda veoma dobro nekada ali za to je potrebno malo više prakse u spajanju “nespojivog”.

Editors choice