5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/3

Zeznuto je oblačiti se u januaru, zaista jeste. Gde god da kreneš imaš osećaj da si večno suočena sa nekom vrstom odluke pre odluke. Dakle, nije sad samo pitanje “šta obući?” koje nas vazda muči u svim godišnjim dobima, nego pre toga odlučiti da li da žrtvujem komfor i toplotu u ime stila, ili stil u ime toplih nogu i izbegavanja prehlade?

Ništa! Za početak, da se razumemo, nema tog stila zbog kog vredi ležati u krevetu. Što bi rekla moja baka modiraj se na proleće i leto, zima je za kapu i šal. Dobro der, ja kažem “modirajmo” se uvek, ali razumno. Bitno je znati da zimi važe druga pravila, i da je bitno da nam je toplo, a i da zaista na početku i kraju svega stil stvarno jeste u nama. Neko izgleda u perjanoj jakni kako neko ne bi umeo ni u Burberry mantilu. 

No, uprkos tome što sad sve ovo znamo, šta i kako obući tokom kratkih zimskih dana i dugih noći da budemo zadovoljne u svakom smislu?

Sudar printova

Ovo deluje malo i zastrašujuće, znam. Pomisliš odmah na karirano i animal print i tufne i sve to zajedno, i onda ti kao na momenat zadeluje da to možda i može biti super, ali kao da li ipak, i mogu li ja to uopšte da iznesem, i kako da znam da će to izgledati dobro? Huh, pitanja. Za početak postoji jedno nepisano pravilo koje malo olakšava situaciju – potrudi se da komadi koje kombinuješ imaju bar jednu zajedničku boju. Mnogo će lakše biti iskombinovati čarape sa plavim tufnama sa leopard sakoom u nijansama plave nego nešto sasvim nepovezano. “Sasvim nepovezano” takođe izgleda veoma dobro nekada ali za to je potrebno malo više prakse u spajanju “nespojivog”.

Editors choice