Zima je tu, sneg je pao, i to jednostavno mora značiti samo jedno – vreme je da iz garderobera izvadite svoje bunde! Ukoliko nemate bundu, možete uzeti maminu ili bakinu – retro modeli su ponovo IN, a ako ih ni one ne poseduju, vreme je za šoping! Dok u glavi pevamo čuvenu pesmu iz 90-ih, grupe TAP 011 i refren “vrati mi bundu bundu”, prolazimo kroz inspiracije u nastavku teksta i priželjkujemo da ih nosimo sve. Bunde se iz godine u godinu zimi vraćaju u modu, a one su statement odevni komad, u kojem ćete sigurno biti primećene, u kojima se možete i usred dana osećati kao filmske glamurozne dive koje su tek onako, slučajno izašle da svima pokažu kako savršeno izgledaju. Dakle, ako ove zime tražite odevni komad koji će vam doprineti samopouzdanju, koji će pokazati da pratite modne trendove i u kojem će vam biti neodoljivo komforno i toplo – vreme je da se častite bundom!

Čupava siva bunda

Kratka čupava vunena siva bunda velikog volumena, savršen je odevni komad za sve one devojke koje intenzivno prate modu i uživaju u šik stajlinzima. Ona može biti u neutralnoj sivoj boji, ukoliko više volite klasične i elegantne stajlinge, ili u atraktivnoj, jarkoj boji ukoliko želite da budete u centru svačije pažnje. Ovaj tip bunde možete nositi uz oversize rolku, mini torbu koju ćete prebaciti preko ramena, kao i metalik sive pantalone. Verujte nam, u ovom stajlingu možete otići na posao, a isto tako i na Nedelju mode u Parizu.

Bunda u kombinaciji boja

Ukoliko volite da se zabavite i ne želite neutralnu bundu, evo predloga za vas! Tonovi plave boje biće u trendu u 2021. godini, pa ako niste sigurni za koju tačno boju da se odlučite, predlažemo da to bude plava. Ovaj model bunde zanimljiv je i po tome što ima spoj glatkog materijala i vunene teksture, a odlikuje ga i oversize kragna koja je takođe u trendu ove sezone. Bundu u dobroj boji, verovali ili ne, možete uklopiti uz apsolutno svaki stajling, kako neutralan tako i u koloru, a ona će biti efektan detalj koji će samo upotpuniti celu priču.

Crno-bela, melirana bunda 

Ove zime takođe će biti aktuelno nositi belu boju na više različitih načina, a jedan od njih je nošenje bele bunde. Naravno, ukoliko želite da se malo zabavite i ne obučete baš u potpunosti belu bundu, možete se odlučiti za onu meliranu, sa provučenim crnim nitima. Ova kombinacija boja odlično se uklapa sa zlatnim tonovima, te je odlično ukoliko ona ima zlatnu dugmad ili kaiš sa zlatnom kopčom. Beli kaput uklopite sa crnim aksesoarima, kao što je efektna, kožna crna torba.

Comments