Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/3

Većina nas zimi zapadne u neku dosadnu svakodnevnost, nedostaje nam sunce, kao i dani kada smo mogle da nosimo sve što želimo bez da se ujedno i smrzavamo. Uglavnom nosimo farmerke, neki džemper, čizme i to je to. Nemoj pogrešno da nas shvatiš, džemperi i farmerke su sjajna stvar i mi ih obožavamo, ali s vremena na vreme mora da se unese neki novitet, da se bar malo razbiju monotoni, zimski dani. Na sreću, tu su haljine dugih rukava, spremne da nam ulepšaju taj hladni period. Naravno, neophodno je da obratiš pažnju na svoju građu, i pronađeš model koji ti savršeno stoji, i ističe tvoje adute.

Građa u obliku peščanog sata

Ovakva građa ima savršene proporcije, kojima najbolje odgovara haljina koja naglašava te obline. Haljina A liniije koja je uža u struku i ima određenu dozu lepršavosti. Poželjno je da ne bude previše kratka, a ujedno iznad kolena. Postoji milion različitih varijacija na temu haljine ovakvog kroja, koje totalno laskaju tvojoj figuri.

haljina2 1 Zimske haljine za sve tipove građe

Građa u obliku kruške

Za ovakav oblik tela idealne su haljine sa golim ramenima. Gola ramena napraviće vizuelno proporcionalniju figuru jer će akcenat biti na ključnoj kosti a ne kukovima. Ovakva haljina je tu da naglasi uzak struk, da te učini srazmernijom, i da mami poglede gde god da se pojaviš.

4 6 Zimske haljine za sve tipove građe

Editors choice