Moram da priznam, iako znam da će me verovatno staviti na stub srama, ja sam jedva čekala sezonu jesen/zima! Ali, da kažem u svoju samoodbranu, ne zato što su dani hladniji i kraći (ko to voli?!) već zato što nam ova sezona više nego ijedna druga omogućava da se poigravamo i eksperimentišemo sa svojim stilom – tu je dobar stari layering, tu su kul aksesoari u vidu šešira, rukavica i čizama do članaka, baš kao i drugačija paleta boja za koju je baš sad ono pravo vreme. OK, uvek ti je na raspolaganju winter basic u vidu sivog, teget i crnog pletiva, kaputa itd, ali isto tako ti je na raspolaganju i winter twist, odnosno, mogućnost da sa svojim kombinacijama najzad uradiš nešto i podigneš ih na viši nivo. Jer, svima nam je potrebno malo zabave tokom zimskih meseci, zar ne?

Za početak… Statement kaput!

Ukoliko ti je sasvim OK da celu zimu provedeš u omiljenim farmerkama, rolci i čizmicama i nama je to OK. Ali ako ipak želiš da sa ovim stajlingom postigneš neki wow efekat, onda je najlakši način za to – statement kaput! Ultra dug, neobičnog kroja, upadljivog dezena ili u jarkoj boji – koji god model da odabereš, možeš da učiniš da tvoja klasična zimska kombinacija izgleda jako dobro i tako stylish. Lično, obožavam da nosim kraljevsko plavi kaput jer ne samo da ne izgledam obično, već me malo ovakve boje prodrma i popravi tmurno raspoloženje tokom tmurnog dana!

Dupli džemper?

Dupli džemper je nova stajling fora koju praktikuju strane trendseterke i koja nam valjda omogućava da se odreknemo kaputa, jakne ili šala budući da smo preko jednog džempera vezale drugi i tako se zagrejale! Moram da priznam da izgleda nekako simpatično, kao da je sve to u stvari jedan džemper, budući da je reč o identičnom modelu. Dozvoljeno ti je da budeš kreativnija i da kombinuješ različite modele i boje ukoliko ti je ovaj zanimljivi zimski trend dovoljno inspirativan.

Comments