Svi nekada zapadnemo u modnu rutinu. Dogodi se da celu zimu provedemo u jednim istim čizmama, jer nam najviše odgovaraju, te da danima ili čak i nedeljama nosimo jedne, iste crne farmerke. Nema u tome ničega strašnog, osim toga da rutina ume da nam napravi da dani budu dosta monotoni, pa čak na to i utiču komadi koje nosimo. I da, kada dođe zima, rutina je i u nošenju džempera, sa čim ih ukombinovati i poneti, farmerkama? Da, to je najlakše i brzo, a opet dobro rešenje, ali nije dovoljno, a zašto nije baš ovi autfiti će vam i dokazati.

Ukoliko volite girly izgled, koji je uz to i malo dečački, postići ćete tako što ćete obući neki malo širi rolka džemper, te ga ukombinujete uz teksas treger farmerke, što će vam dati zaista odličan izgled.

Jednostavan, baggy džemper možete iskoristiti i za neku večernju šetnju, neku večeru ili izlazak, uz jednostavno kombinovanje sa kraćom, kožnom suknjom, koja je jedan od trendova ove sezone, neke kraće kožne čizme i torbu koja može biti elegantnija ili poput ranca, kako bi se još bolje uklopila uz ceo autfit.

Comments