Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Svi nekada zapadnemo u modnu rutinu. Dogodi se da celu zimu provedemo u jednim istim čizmama, jer nam najviše odgovaraju, te da danima ili čak i nedeljama nosimo jedne, iste crne farmerke. Nema u tome ničega strašnog, osim toga da rutina ume da nam napravi da dani budu dosta monotoni, pa čak na to i utiču komadi koje nosimo. I da, kada dođe zima, rutina je i u nošenju džempera, sa čim ih ukombinovati i poneti, farmerkama? Da, to je najlakše i brzo, a opet dobro rešenje, ali nije dovoljno, a zašto nije baš ovi autfiti će vam i dokazati.

Ukoliko volite girly izgled, koji je uz to i malo dečački, postići ćete tako što ćete obući neki malo širi rolka džemper, te ga ukombinujete uz teksas treger farmerke, što će vam dati zaista odličan izgled.

Jednostavan, baggy džemper možete iskoristiti i za neku večernju šetnju, neku večeru ili izlazak, uz jednostavno kombinovanje sa kraćom, kožnom suknjom, koja je jedan od trendova ove sezone, neke kraće kožne čizme i torbu koja može biti elegantnija ili poput ranca, kako bi se još bolje uklopila uz ceo autfit.

Editors choice