5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Pa, to je jedan od glupljih ideala, osim ako se sprovodi sa punom svešću da zapravo živite da biste pružali ljubav svakom obliku života bez razlike, da gajite strasna osećanja prema prirodi i blisku povezanost sa njenim ciklusima, da prosto budete u stanju ljubavi, kanal ljubavi, instrument ljubavi. To znači da ćete uvek voleti više, jer ćete uvek voleti sve. Čak i kad se zaljubite u nečije očaravajuće fragmente, čim vas prođe to bolesno stanje dezintegracije, volećete sve, svu prašnjavu piljevinu i stiropor kojim je ispunjen paket sa sićušnim delovima koji su vas očarali svojom delikatnošću, ili koncentracijom energije, koju ste, naravno, primili i osetili direktno, u punoj snazi. Volećete i kad vam (ubrzo) postane potpuno jasno da objekat vaše ljubavi nikad neće postati subjekat svog života, da vas ne vidi i ne razume, osim u fragmentima, a oni čiji najbolji delovi počivaju u kutiji s kučinom ne mogu da zamisle kako izgledaju integrisani delovi, pa ne mogu ni da ih vide. Oni će tražiti da vide piljevinu, kučinu i stiropor, a vi ćete ih nabaviti zbog njih i pokazivati ih tu i tamo, jer to je potreba vašeg objekta ljubavi.

Onaj ko svesno živi za ljubav zna da će umreti u nadi da mu neko uzvrati na isti način, da sretne osobu koja takođe voli sve i sa kojom će se sve dvostruko uvećati, ali šta je smrt naspram života u ljubavi?

cz4TYNzhOls Živeti za ljubav

Rade to ljudi. Žive za ljubav, slepi i gluvi za sve ostalo. I blaženi. A ima i svesnih. E, njima nije lako

Voleti sebe kao deo celine svega manifestovanog i nemanifestovanog znači imati beskrajno razumevanje za sva ispoljavanja i neispoljavanja, za svu ljubav i neljubav za koju su ljudi sposobni. Razumeti sve je naprosto užasno, jer sledeći je korak prihvatiti sve, a sledeći voleti sve.

Kako napraviti izbore u svetu koji razume samo hoću i neću, volim i ne volim, ako sve hoćete i sve volite?

Suludo je živeti za ljubav. Ali to je život prepun ljubavi.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

 

Editors choice