Budite među prvima koji će postati deo nezaboravnog putovanja kroz skrovita mesta iz mašte Kenza Takade, gde radost, lepota, avanture i magija postaju jedno!

Novi luksuzni cvetni parfem Avon Life za nju i njega, koji je ekskluzivno za Avon kreirao poznati internacionalni dizajner Kenzo Takada, uskoro će postati vaša inspiracija da živite život punim plućima i uživate u svakom trenutku.

Parfem za nju predstavlja balans elegantnog irisa sa lokvanjem i ljubičicom, stvarajući jedinstveno mirisno putovanje koje morate doživeti! Avon Life za njega krije osvežavajuće note crnog bibera, listova ljubičice i kedra što predstavlja idealnu kombinaciju za dodatnu energiju tokom celog dana.

Avon Life for Her and Him Živite predivan život uz Avon Life

Kenzo Takada iza sebe ima četiri decenije internacionalnog uspeha, a ovaj parfem osmislio je u želji da pokaže svoju kreativnu, vedru stranu. Danas je jedan od vodećih međunarodnih dizajnera, poznat po inovativnosti, a njegovi najprodavaniji parfemi spajaju najbolje elemente istoka i zapada, dok su avangardne kreacije učinile njegove kolekcije omiljenim među poznatim ličnostima. Svojim dizajnom ističe lepotu i optimizam, što ga čini veoma bliskim vrednostima koje neguje Avon. Njegova saradnja sa Avonom iznedrila je Life parfem, što je ujedno početna faza ovog partnerstva i predstavlja dodir visoke mode dostupan svima.

Kenzo 2 Živite predivan život uz Avon Life

Avon Life set za nju koji sadrži parfem, parfimisani sprej i losion za telo, možete poručiti po ceni od 2950 dinara, a Avon Life set za njega sa toaletnom vodom, dezodoransom i šamponom i gelom za tuširanje dostupan je po ceni od 2750 dinara. Oba seta možete poručiti u novoj Avon brošuri koja će važiti od 29. septembra do 19. oktobra, ili putem sajta.

Avon Life za nju Živite predivan život uz Avon Life Avon Life za njega Živite predivan život uz Avon Life

Ukoliko online poručite oba seta – Avon Life za Nju i Avon Life za Njega do 19. oktobra, iskoristite promo kod LIFE2016 i za samo 10 din. preuzmite prelepu Dreams ogrlicu.

Uživajte u ovom cvetnom iskustvu i prepustite se lepoti življenja!

Comments