Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Ako se bavite novogodišnjim rezolucijama i pokušavate da postavite ciljeve za 2019. godinu, pozabavite se životnim prioritetima. Oni će vam pomoći da se orijentišete u odnosu na suštinu – ne samo u Novoj godini, nego u svakom danu vašeg života.

Vaš život je vaša stvar

Niko drugi ne živi vaš život, samo vi. Da li ćete ga živeti ispunjeno ili prazno, zadovoljno ili ogorčeno, uopšte se nikog ne tiče. Drugi ljudi imaju uticaja na vaš život, imaju svoja očekivanja i zahteve, možda i zavise od vas, ali oni imaju svoje živote. Suština je u tome da ste vi sami zaduženi za svoj život i za sve ostvarenje, ispunjenje i zadovoljstvo koje u njemu možete pronaći. I zato živite onako kako zaista želite, bez obzira na sve ostale i sve ostalo. Ne tražite dopuštenje za to, jer vam ga niko neće dati. Reći će da ste sebični i buniće se što sebe stavljate na prvo mesto, ne uviđajući da je od njih sebično što očekuju da vam budu važniji nego vi sami sebi. Potrebna je hrabrost i istrajnost da biste u svom životu ostvarili sebe, ali ovo vam je jedina prilika – to je vaš život.

Odbacite stvari koje su vam suvišne i ne spadaju u vaš život

Otpustite staro i potrošeno, da biste napravili mesta za novo. Odbacite veze, odnose, projekte koji ne funkcionišu i drže vas zaglavljene u jednoj istoj problematici. Odbacite nekorisne i sputavajuće navike, napustite situacije koje vas iscrpljuju – odgurnite sve što ometa vaš razvoj i napredak. Insistirajte na svojim vrednostima i odbacite bezvrednosti. Usudite se. Učite da budete svoji, svakog dana.

Neka vas vodi strast

Strast je ono što oživljava i pokreće – kada otkrijete šta je ono od čega se osećate živi, budni, spremni, aktivni, šta vas zaokuplja i angažuje, otkrili ste smisao života. Ako u nečemu ne možete učestvovati srcem, onda nemojte u to ni ulaziti.

Editors choice