Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Odrednice imaginarnog ugovora su prva ponašanja koja izazovu reakciju ili prođu bez nje. Kako smo na početku nekog odnosa, prijateljskog, kolegijalnog ili ljubavnog, obično smo spremni da se pokažemo u najboljem svetlu, jer želimo da osvojimo simpatije, često stavljamo imaginarni potpis na veoma nepovoljne ugovore, koje posle nekog vremena više nismo u stanju da ispunjavamo, osim na svoju sve veću štetu. Ovih šest ugovora treba da raskinete što pre. To ne znači da morate prekinuti odnos, mada se obično ispostavi da je to lakše, nego promeniti odrednice ugovora.

Sve ću sama, samo nemoj da mi smetaš

O, doći će trenutak kada ćete žestoko prezirati svakog ko vam pravi posao, iako ste sami tako postavili stvari. Nemojte raditi tuđ deo, insistirajte na podeli posla, ostavite neurađeno, čak i ako ste svoj deo obavili i prosto ne možete da gledate kako se onaj drugi razvlači, muči i gnjavi. Nisu svi tako efikasni kao vi, a možda prosto imaju više iskustva u potpisivanju imaginarnih ugovora – prepoznaju magarca čim ga vide i onda ga lepo natovare i pretovare.

sve cu sama Šest loših životnih ugovora koje treba da raskinete

Ja sam ljubazna i pristojna, a ti kako hoćeš

Svojim primerom ljubaznosti i pristojnosti nećete postići da dobijete isti takav tretman, ukoliko samo jednom dopustite da vas neko vređa i ponaša se grubo, prostački i nekulturno. To ne znači da treba da mu uzvratite istom merom, nego da naprosto ne treba nikad ništa više da mu uzvraćate. Takvo ponašanje je odlika nesigurnih, primitivnih i agresivnih ljudi sa kojima ne želite da imate bilo kakav odnos.

Editors choice