5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Odrednice imaginarnog ugovora su prva ponašanja koja izazovu reakciju ili prođu bez nje. Kako smo na početku nekog odnosa, prijateljskog, kolegijalnog ili ljubavnog, obično smo spremni da se pokažemo u najboljem svetlu, jer želimo da osvojimo simpatije, često stavljamo imaginarni potpis na veoma nepovoljne ugovore, koje posle nekog vremena više nismo u stanju da ispunjavamo, osim na svoju sve veću štetu. Ovih šest ugovora treba da raskinete što pre. To ne znači da morate prekinuti odnos, mada se obično ispostavi da je to lakše, nego promeniti odrednice ugovora.

Sve ću sama, samo nemoj da mi smetaš

O, doći će trenutak kada ćete žestoko prezirati svakog ko vam pravi posao, iako ste sami tako postavili stvari. Nemojte raditi tuđ deo, insistirajte na podeli posla, ostavite neurađeno, čak i ako ste svoj deo obavili i prosto ne možete da gledate kako se onaj drugi razvlači, muči i gnjavi. Nisu svi tako efikasni kao vi, a možda prosto imaju više iskustva u potpisivanju imaginarnih ugovora – prepoznaju magarca čim ga vide i onda ga lepo natovare i pretovare.

sve cu sama Šest loših životnih ugovora koje treba da raskinete

Ja sam ljubazna i pristojna, a ti kako hoćeš

Svojim primerom ljubaznosti i pristojnosti nećete postići da dobijete isti takav tretman, ukoliko samo jednom dopustite da vas neko vređa i ponaša se grubo, prostački i nekulturno. To ne znači da treba da mu uzvratite istom merom, nego da naprosto ne treba nikad ništa više da mu uzvraćate. Takvo ponašanje je odlika nesigurnih, primitivnih i agresivnih ljudi sa kojima ne želite da imate bilo kakav odnos.

Editors choice