Kažu da zlato ne može svako da nosi, već samo osobe sa stilom. Izaberite senku zlatne nijanse i “naslikajte” vaše oči u stilu holivudskih zvezda.

Zlatna senka i ajlajner

Na modnoj reviji Dries Van Voten preovladavali su zlatni tonovi, kako na licima modela, tako i na njihovoj odeći. Za početak izaberite svetliju nijansu zlatne i namažite pola kapka, a tamniji zlatni ajlajner prevucite preko oka čisto da ga uokvirite.

1pravi izbor za sofisticirnu damu Zlatne senke? Zašto da ne!

Dries Van Noten

Gold Smokey Eyes

Nikada ne biste rekle da smokey eyes može biti u svetlijoj boji? Ukoliko pomešate više nijansi zlatnih boja kao što radite dok pravite “pravi” smokey eyes, dobićete isti efekat. Na usne namažite svetlo roze sjaj.

2zlatni smokey eyes unesite novinu u vas izgled Zlatne senke? Zašto da ne!

Max Azria

Samo zlatno

Ovoj devojci oči prosto sijaju! To je zato što su uz kombinovanje zlatnih senki iskoristili bronzer za lice i naglasili jagodice. Najlepše bi bilo da vam uz ovu frizuru kosa što manje pada na lice.

3topao i nezan pogled zavaljujuci zlatnoj senc Zlatne senke? Zašto da ne!

Topao i nežan pogled zahvaljujući zlatnoj senci

Smokey Eyes sa zlatnim odsjajem

Budite drugačiji i umesto klasične crne iskoristite teget senku za podlogu, zatim napravite mali odsjaj stavljajući zlatnu senku preko teget tačno iza trepavica.

4ko bi rekao da zlatna senka moze toliko da naglasi vase oci Zlatne senke? Zašto da ne!

Ko bi rekao da zlatna senka može toliko da naglasi vaše oči

Zlatni akcenti

Mali akcenat zlatne senke na uglovima “razbija” monotoniju zadimljenih očiju. Učinite da ovakav stil šminkanja postane vaš zaštitni znak koji će drugi kopirati.

5misteriozno na drugaciji nacin Zlatne senke? Zašto da ne!

Misteriozno na drugačiji način

Zlatne oči, sjajne usne

Ovaj look je najbolje kombinovati sa belom i krem bojom odeće kako ne bi sve izgledalo previše napadno. Sofisticiran izgled koji postižete kombinovajući zlatnu senku, crni krejon i bordo na usnama sa malo sjaja dobićete izgled prave dame.

6u vas ce svi gledati sa postovanjem i divljenjem Zlatne senke? Zašto da ne!

Svi će vas gledati sa poštovanjem i divljenjem

Šljašteći nokti

Nokti su važan deo izgleda svake žene. Budite u trendu i izgledajte kao da ste “umočili” vaše nokte u pravo zlato. Namažite dva sloja crnog laka, a na krajeve noktiju možete neobavezno namazati zlatni lak. Bitan je akcenat.

7zlato trazi paznju Zlatne senke? Zašto da ne!

Zlato traži pažnju


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments