Zamislite da sakupite najupečatljivije modne ličnosti na jednom mestu, i to u menzi srednje škole. U čast 10 godina gledanja i ponovnog gledanja najcitiranijeg filma svih vremena “Mean Girls”, prilažemo vam našu sopstvenu mapu menze.

Obratite pažnju, jer mesto na kom sedite je, kao, totalno presudno.

Plastičari – Ana Vintur, Karl Lagerfeld i Tom Ford

“Sredom nosimo krzno kanadske kune!”

Ne možete videti kroz njihove naočari za sunce, ali da – oni vas premeravaju. Nema mnogo ljudi koji mogu da dele sto sa ovim elitnim članovima menze, osim možda Atlante de Kadene i Grejs Kodington. Da li uopšte to moramo reći naglas? Ne, s njima ne možete sedeti.

STEPHENSON COVERTEUR MEANGIRLS PLASTICS 728x728 Zle devojke mode: Za njihovim stolom ne možete sedeti

Tehničari – Brajanboj, Kjara Feranji i Suzi Babl

Ovo je Baza Blogopreduzetnika (da, ta reč sada postoji). Njihov sto se savija pod težinom sedam “ajPredmeta po osobi”. I ni ne pokušavajte da prozborite reč u pauzama pištanja i zvonjave: oni će vas isključiti pre nego što kažete “grickalica”.

STEPHENSON COVERTEUR MEANGIRLS TECHIES 728x728 Zle devojke mode: Za njihovim stolom ne možete sedeti

Čudaci – Andre Leon Talej, Lin Jeger i Ana Delo Ruso

Za ovim stolom sve prolazi: havajske haljine, ratne boje na licu i cipele koje kao da su ukradene Mapetovcima. Poznati po gromoglasnim provalama smeha i plesanju između stolova, ovaj čopor ekscentrika je mnogo izbirljiviji nego što vam se čini, ali ipak… s njima verovatno možete sedeti.

STEPHENSON COVERTEUR MEANGIRLS WEIRDOS 728x728 Zle devojke mode: Za njihovim stolom ne možete sedeti

Selfi odred – Karli Klos, Kara Delevinj i Džoan Smols

Oni su ti koji sede zajedno s jedne strane stola (one strana na koju pada prirodno svetlo, naravno), s podignutim tananim rukama, škiljavim očima, blago napućenim usnama, besprekornom kožom premazanom Valensijom. Čujete mrmljanje tipa ‘Znaš pravilo ruke – sečeš sliku ako lakat upadne u kadar’. Brzo prođite kraj ovog stola da im ne biste upali u kadar.

STEPHENSON COVERTEUR MEANGIRLS SELFIESQUAD 728x728 Zle devojke mode: Za njihovim stolom ne možete sedeti

Maja Bunčić

Comments