Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Znaci da gubiš orijentaciju na svom putu

Znaci da gubiš orijentaciju na svom putu

1/3

Kad počnu razne sitne i krupne neregularnosti, povrede, bolesti, depresivno raspoloženje – to nisu neki nezavisni događaji, koji dolaze spolja. To su znaci da treba da obratiš pažnju na ono što se dešava u tebi samoj, u tvom unutrašnjem životu, sa tvojim izborima. Verovatno izbegavaš da se suočiš sa nečim, podležeš strahu i gubiš orijentaciju – ne znaš šta da učiniš, osećaš se zaglavljeno i nezadovoljno. Ali ti nisi sama na svom putu, prepuštena lutanju, jer imaš svoje mesto u Kosmosu i povezana si za izvorištem na putu ka ishodištu – signali su svuda. Kosmos te upozorava da treba da staneš, da se preispitaš, da pronađeš šta je to što izbegavaš da vidiš, šta potiskuješ, šta namećeš sebi – gde je popustila ravnoteža u odnosu na ono što je tebi prirodno i prihvatljivo.

Kad se povređuješ

Jedna sitna povreda – posekotina na prstu. Sledećeg dana druga – podigla si nešto teško i ukočila su ti se leđa. Povrede eskaliraju. Hoćeš li čekati treću, zbog koje ćeš možda završiti u bolnici, ili ćeš stati da porazgovaraš sa svojim srcem i da preispitaš svoj um? Šta je ono što si radila neposredno pre povrede? O čemu si razmišljala? Povrede ti ukazuju na tvoje krute ili pogrešne stavove, na „čvorove“ u protoku tvoje energije. Pogledaj dublje, razumnije, jednostavnije. Opusti se.

rawpixel com 423648 Znaci da gubiš orijentaciju na svom putu

Stalno kasniš

Ko ima problem sa vremenom, znači da je „rasinhronizovan“ u odnosu na tok svog života. Ako nikako ne uspevaš da stigneš na vreme (na posao, pa ni na sastanak sa prijateljima), treba da obratiš pažnju na to čime se suprotstavljaš životnom toku, gde si izgubila ritam i korak i da li je to zato što si preopterećena i preumorna, ili si samo izgubila interesovanje i pažnja ti luta, izgubljena u maštanju. Možda ti je potreban dobar odmor, a možda treba nešto značajno da promeniš u svom životu.

Editors choice