Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Uverenje da je srodna duša emotivni partner, naša druga polovina i da postoji samo jedna, odavno je ustupilo mesto široj perspektivi – srodnih duša ima više i one mogu biti i naši roditelji, deca, učitelji, prijatelji, kao i partneri. Sa nekim srodnim dušama provedemo deo života, neke sretnemo samo jednom, neke su prisutne neko kratko vreme – zavisi od zadatka, od onoga što treba sa njima da podelimo i iskusimo.

Odnosi sa srodnom dušom su često vrlo intenzivni, a osećanje povezanosti veoma snažno i duboko. Sa srodnom dušom se osećamo opušteno, kao da više nismo sami, kao da smo stigli kući posle dugog putovanja – njeno prisustvo nam donosi radost, mir, olakšanje… Možda se tako osećaš pored svoje dugogodišnje prijateljice, ili si tek nedavno upoznala drugaricu koja ti je odjednom postala bliska i draga, kao da se znate celog života. Evo sigurnih znakova da ste vas dve srodne duše.

U stanju ste da zajedno provedete čitav dan, a da uopšte ništa naročito ne radite, čak i ne razgovarate puno – i osećate se ispunjeno i zadovoljno i ne biste radije bili ni sa kim drugim i ni na jednom drugom mestu. Fizičko prisustvo srodne duše donosi balans i opuštanje.

View this post on Instagram

#mood70s

A post shared by #Mood70s (@mood70s) on

Editors choice