Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Navikli smo da se stalno suočavamo sa svakodnevnim problemima, da postavljamo sebi ciljeve i da se trudimo da ih ostvarimo i možda propuštamo da uvidimo da smo već mnogo toga ostvarili i da smo zadovoljni svojim životom – i mnogo srećniji nego što mislimo. Možda smo pod stresom, pa čak i depresivni, jer prolazimo kroz neki neprijatan i težak period, ali suštinski nam uopšte nije loše. Zapravo nam je bolje nego što smo toga svesni.

Kad ne moramo da rešavamo probleme, u stanju smo da na njih zaboravimo i da se opustimo, da mislimo na lepe stvari i da osećamo smirenost i samopouzdanje. Možda nam nedostaje energije, umorni smo od svakodnevice i to nam zamagljuje doživljaj sadašnjosti, ali ako stanemo, udahnemo i malo razmislimo, shvatimo da se osećamo sasvim dobro.

Ne verujemo da je sreća nešto za čim treba da jurimo, da je negde pronađemo i postignemo. Srećni smo kad završimo posao, kad se zaboravimo u nekom prijatnom razgovoru ili sadržaju koji nas angažuje, ali možda smo navikli na to osećanje i ne registrujemo ga uvek kao osećanje sreće – a doživljavamo ga na dnevnom nivou.

Sposobni smo da razgovaramo sa partnerom bez dramatizovanja – ako govorimo o neprijatnim stvarima, važno nam je da su one realne i istinite, ne pokušavamo da ih izbacimo iz svog odnosa i života, nego da ih razumemo, prihvatimo i integrišemo.

Ne krivimo druge zbog okolnosti u kojima se nalazimo, manje se ljutimo, a više prihvatamo i nastojimo da se ne opterećujemo stvarima na koje ne možemo da utičemo.

Zadovoljni smo sobom jer radimo kako najbolje umemo – pa i ako to nije ono što zamišljamo i ne dostižemo standarde koje smo postavili, shvatamo da smo dali sve od sebe i da je to dovoljno da budemo mirni i zadovoljni.

Često se smejemo – ne samo u društvu i sa ljudima sa kojima smo opušteni i sa kojima nam je zabavno, već i kad smo sami. Nisu nam potrebni naročiti uslovi, ni opravdanje da bismo se zabavili i osetili (bezrazložnu) radost.

Editors choice