Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Znaci da ti ide bolje nego pre u borbi protiv anksioznosti

Znaci da ti ide bolje nego pre u borbi protiv anksioznosti

1/2

Ranije te je anksioznost onesposobljavala da funkcionišeš danima, nisi mogla da nabrojiš ni pet svesnih i prisebnih sati nedeljno, zatvarala si se u kuću i u sebe, odbijala prijatelje i pomoć, osećala se u sebi kao u zatvoru – ali u tom zatvoru je ipak bilo bezbedno. Sada si u stanju da iskoračiš iz svoje zone komfora, ponekad imaš loše trenutke koje poznaješ, ali često imaš i baš dobre momente koji su novi i ohrabrujući. Ovo su znaci da ti ide bolje nego pre i da se uspešno nosiš sa anksioznošću

Još uvek se boriš sa sobom, ali ređe i kraće nego ranije.

Još uvek u javnosti nosiš lažni osmeh za publiku, ali ponekad, taj osmeh je sasvim iskren. Ponekad osećaš kratke nalete sreće (ničim izazvane), još uvek se nisi sasvim probudila i još kao da si pomalo utrnula (mentalno i emotivno) ali to je ipak puno bolje nego pre.
I dalje ponekad napadaš sebe kao zlonamerni kritičar, ali kad se to desi, setiš se da treba da budeš ljubazna prema sebi, kao što bi bila prema bilo kome drugom i polako pretvaraš taj glas kritičara u glas savetnika, u prijatelja i mentora, umesto neprijatelja koji te podriva.

soragrit wongsa 427679 unsplash Znaci da ti ide bolje nego pre u borbi protiv anksioznosti

Još ima dana kada ti nije ni do čega, kada odbijaš pozive na druženje i radije ostaješ kod kuće, jer ti se izlazak iz stana čini kao nemoguća misija. Ali i onih dana kad si bodra i puna energije, kad marširaš kroz dan zadivljena sama sobom – koliko toga možeš da završiš, ako samo rešiš da kreneš i da preduzmeš akciju.
I dalje se opterećuješ preteranim razmišljanjem, analiziraš prošlost, brineš zbog budućnosti, ali trudiš se da živiš u sadašnjosti – a ne u stalnom strahu.

Još uvek želiš da danima ne ustaješ iz kreveta, ali ipak ustaješ, još uvek se osećaš iscrpljeno, ali manje spavaš, jer si svesna da je vreme budnosti dragoceno, to je vreme da živiš svoj život i da ugrabiš više svesnih i dobrih trenutaka nego što ti je ranije uspevalo, kad si mogla da prespavaš čitave dane i da ti od toga ne bude ni malo bolje.

Editors choice