Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/2

Neki počnu na vreme, pa sve stignu – i sa nepunih trideset već imaju i karijeru i porodicu, značajne prihode, ugled i uvažavanje. Životni put im je jasno zacrtan, prav i čist, unedogled. A neki dugo lutaju, prečicama i stranputicama, istražuju, eksperimentišu i traže sebe – žive van reda i redosleda i boje se da nikad neće ni uspeti da se “dovedu u red”.

Ako ti se čini da su svi drugi već ostvarili važne stvari u životu, a samo ti kasniš i živiš životom tinejdžera, dok drugi preuzimaju obaveze i odgovornosti zrelih osoba i ako počinješ da brineš da nikada nećeš ostvariti svoje snove, onako kako ih drugi ostvaruju – opusti se. Tvoji snovi su drugačiji od njihovih, ili prvo moraš da sanjaš neke druge snove, da bi mogla da ostvariš one standardne. Neki ljudi prosto sporije i kasnije stižu tamo gde se njihovi vršnjaci već odavno nalaze, a verovatnoću da je to i vaš slučaj, povećava pripadnost jednom od ova četiri zodijačka znaka.

Rak

Pokušavajući da uspostave ravnotežu između poslovnog i privatnog života, Rakovi često usporavaju na polju karijere i ostvarivanja svojih ambicija, naročito kad pronađu partnera sa kojim žele da zasnuju porodicu. Ljubavni i porodični život im je najvažniji i kad postanu porodični ljudi, tada počnu da planiraju karijeru i često se upuštaju u pokretanje samostalnog biznisa. I to ide polako – oni ne žele da rizikuju, već se trude da sve dobro procene, kako ništa ne bi pošlo naopako. Uspeh stiže nakon dugog i temeljnog planiranja i vrednog rada, obično tek u zrelijim godinama.

Editors choice