Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Neki počnu na vreme, pa sve stignu – i sa nepunih trideset već imaju i karijeru i porodicu, značajne prihode, ugled i uvažavanje. Životni put im je jasno zacrtan, prav i čist, unedogled. A neki dugo lutaju, prečicama i stranputicama, istražuju, eksperimentišu i traže sebe – žive van reda i redosleda i boje se da nikad neće ni uspeti da se “dovedu u red”.

Ako ti se čini da su svi drugi već ostvarili važne stvari u životu, a samo ti kasniš i živiš životom tinejdžera, dok drugi preuzimaju obaveze i odgovornosti zrelih osoba i ako počinješ da brineš da nikada nećeš ostvariti svoje snove, onako kako ih drugi ostvaruju – opusti se. Tvoji snovi su drugačiji od njihovih, ili prvo moraš da sanjaš neke druge snove, da bi mogla da ostvariš one standardne. Neki ljudi prosto sporije i kasnije stižu tamo gde se njihovi vršnjaci već odavno nalaze, a verovatnoću da je to i vaš slučaj, povećava pripadnost jednom od ova četiri zodijačka znaka.

Rak

Pokušavajući da uspostave ravnotežu između poslovnog i privatnog života, Rakovi često usporavaju na polju karijere i ostvarivanja svojih ambicija, naročito kad pronađu partnera sa kojim žele da zasnuju porodicu. Ljubavni i porodični život im je najvažniji i kad postanu porodični ljudi, tada počnu da planiraju karijeru i često se upuštaju u pokretanje samostalnog biznisa. I to ide polako – oni ne žele da rizikuju, već se trude da sve dobro procene, kako ništa ne bi pošlo naopako. Uspeh stiže nakon dugog i temeljnog planiranja i vrednog rada, obično tek u zrelijim godinama.

Editors choice