Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Neki počnu na vreme, pa sve stignu – i sa nepunih trideset već imaju i karijeru i porodicu, značajne prihode, ugled i uvažavanje. Životni put im je jasno zacrtan, prav i čist, unedogled. A neki dugo lutaju, prečicama i stranputicama, istražuju, eksperimentišu i traže sebe – žive van reda i redosleda i boje se da nikad neće ni uspeti da se “dovedu u red”.

Ako ti se čini da su svi drugi već ostvarili važne stvari u životu, a samo ti kasniš i živiš životom tinejdžera, dok drugi preuzimaju obaveze i odgovornosti zrelih osoba i ako počinješ da brineš da nikada nećeš ostvariti svoje snove, onako kako ih drugi ostvaruju – opusti se. Tvoji snovi su drugačiji od njihovih, ili prvo moraš da sanjaš neke druge snove, da bi mogla da ostvariš one standardne. Neki ljudi prosto sporije i kasnije stižu tamo gde se njihovi vršnjaci već odavno nalaze, a verovatnoću da je to i vaš slučaj, povećava pripadnost jednom od ova četiri zodijačka znaka.

Rak

Pokušavajući da uspostave ravnotežu između poslovnog i privatnog života, Rakovi često usporavaju na polju karijere i ostvarivanja svojih ambicija, naročito kad pronađu partnera sa kojim žele da zasnuju porodicu. Ljubavni i porodični život im je najvažniji i kad postanu porodični ljudi, tada počnu da planiraju karijeru i često se upuštaju u pokretanje samostalnog biznisa. I to ide polako – oni ne žele da rizikuju, već se trude da sve dobro procene, kako ništa ne bi pošlo naopako. Uspeh stiže nakon dugog i temeljnog planiranja i vrednog rada, obično tek u zrelijim godinama.

Editors choice