#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Znaj da mislim na tebe

Znaj da mislim na tebe

Te večeri kada sam te srela beogradski asfalt nije osetio moje korake i strepnje. Grad u kojem sam rođena za par sekundi je postao centar sveta i najdivnije mesto na planeti. Kiša, hladan vazduh, ništa nije bilo suvišno u ovom sivom gradu prepunom ambicija i uskraćenom za najlepše emocije… Odavno se nisam radovala beogradskom vazduhu kao te večeri, nismo u ljubavi nas dvoje već dugo. Beograd nikada nije znao da me uteši i zagrli, a toliko smo zajedno prošli. Oduvek sam se osećala kao stranac u svom gradu…

Imala sam utisak kao da će nešto što sam dugo skrivala osetiti svaki kutak ovog grada i kako ću ili propasti od srama ili zablistati jače od najsjajnije zvezde. Neke istine su oduvek u nama, ali nije na nama da ih otkrijemo, već na onima koji možda i slučajno ušetaju u naš život i razoružaju nas jednim jedinim pogledom.

394785 479546465441404 1654524978 n Znaj da mislim na tebe

Na neke susrete se čeka dah više

Rađamo se sami, ali sami sebi nikad nismo dovoljni. Uvek težimo nečem jedinstvenom i posebnom, ne bi li za stepenicu bili bliže savršenstvu koje opet, reći će vam realisti, ne postoji, ali se nemojte upuštati u takve rasprave sa umetničkim dušama. Verovatno ste bar jednom poverovali u bajke. Kakav bi bio ljudski život da je običan i predvidiv? Svako od nas je umetnik za sebe… Mene su emocije oduvek pokretale, ne da budem najbolja, već da budem svoja. Biti jedinstven u današnje vreme je luksuz, biti svoj sa sobom nosi bezbroj pitanja i strahova. Za razliku od onih koji plešu sigurnim koracima, ja uvek plešem u ritmu svojih, pa kuda god da me odvedu.

I pre nego što sam te upoznala, znala sam da postojiš tamo negde sa svojim željama i snovima, ostvarenim i neostvarenim ciljevima, voljen i nedovoljno voljen… Ali nisam znala kako da te nađem, gde da te tražim i kojim rečima da te dozovem. Pogledam iza sebe i pitam se zašto mi je trebala čitava trećina života da te dozovem i prepoznam. Koliko sam samo propustila, za koliko tvojih osmeha i treptaja sam ostala uskraćena? Još je veći strah u meni da ne propustim nijedan treptaj više, nijednu tvoju misao i nijedan dah… Kako nazivaju ovo stanje svesti? Zaljubljenost. Oh, ti naivni ljudi misle da se jednom rečju može opisati ovaj trenutak apsolutne sreće i beskrajne želje da si stalno pored nekog. Samo se nadam da se sudbina neće predomisliti i pomisliti kako sam nedostojna ove sreće i uskratiti me za istu.

Od čega god da si napravljen, za mene si i dalje nestvaran, bar do nekog sledećeg susreta kada neću poželeti da me pustiš iz naručja. Udaljen si mi hiljadama zagrljaja, desetinama hiljada poljubaca i kilometarskom čežnjom koja mi je potpuno pomutila pamet.

Znaj da mislim na tebe. Sad i uvek. Znam da se na tebe takvog jednostavno moralo čekati dah više.


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni.

Editors choice