Niko ne voli da zna ružnu istinu, a to je da će u nekom trenutku života neko koga mnogo voliš da te izneveri. Može biti prijatelj, član porodice ili – koliko god ne želiš da veruješ u to, tvoj partner. Kada se astrologija umeša, postoji čak četiri znaka zodijaka koja te iznevere u vezi i prouzrukuju da budeš jako razočarana. Čak iako ti direktno ne proizvode emotivnu bol, određene stvari u vašem odnosu te jednostavno razočaraju. Nije nekad ni njihova krivica, oni su jednostavno takvi, ali to ne znači da ne možeš da obratiš pažnju na takve detalje.

Kada neko radi stvari koje nisu karakteristične za monogamnu vezu, njihov zodijak ume da pomogne u objašnjenju zašto imaju problema da se vežu. Ako želiš da imaš stabilnu vezu sa jednim od ovih znakova, moguće je, ali oni će ti sigurno prozrokovati više frustracija nego bilo koji drugi znak. Ako tražiš partnera koji je stabilan, onda da si u ljubavnom odnosu sa jednim od ovih znakova možda nije baš za tebe. Ne savetujemo te svakako da to ne uradiš, samo budi svesna svih činjenica.

Vodolija

Svaka vodolija ima isti problem – zagrizu više no što mogu da sažvaću. Vodolije su poznate kao znak koji ne zna da bude velikodušan, iako su požrtvovani radnici i prirodni filantropi, oni teže da svoj poslovni život uvek stavljaju ispred privatnog. Ljudi koji su rođeni u ovom vazdušnom zodijaku žele da urade ono što je najbolje za sve, ali u svom pokušaju da udovolje svima zapostave svoju vezu u procesu. Nimalo im ne pomaže što su skloni da ne pokazuju nimalo emocija. Iako vole svog partnera mnogo, oni neće pokazati tu ljubav fizičkom nakolnošću. Da, Vodolije su veoma humanitarno nastrojen znak zodijaka i imaju zlatno srce, ali ta njihova nesebičnost teži ka samopožrtvovanju, a značajna tuđa sreća često se može žrtvovati zarad njihove sopstvene sreće.

Ovan

Za razliku od Vodolije, Ovnovi su puni strasti i nisu uplašeni da istu i pokažu. Nažalost, ovaj vatreni znak ne može da kontroliše svoju strast koja često vodi do impulsivnosti. Prisiljeni od strane slepog optimizma, Ovnovi hvataju svaku moguću novonastalu situaciju da bi izmenili već dogovorene planove. Oni koji su rođeni pod znakom Ovna se vode uvek popularnom filozofijom “svako za sebe”, što znači da često stavljaju svoje potrebe na prvo mesto, čak i ispred potreba njihovih partnera. Nije da jedan Ovan ne brine o svom partneru, ovaj vatreni znak samo ne podnosi da ga spuštaju stvari kao što su bitni detalji i obaveze. Ovnovi su uzbuđeni konstantno i lako ih je zamajavati, a da moraju da zastanu i da se osvrnu na tuđe emocije njih samo smara i usporava, pa to prvom prilikom eliminišu.

Comments