Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Sa nekim osobama ne možete imati ništa osim strastvenog seksa – i tu počinje udaranje glavom o zid. Kako je moguće da se sa nekim toliko dobro slažete u krevetu, da vam je senzibilitet tako sličan, da jedno drugom čitate misli i od prvog puta funkcionišete kao da se znate sto godina, a kad niste u krevetu, nemate šta drugo da radite zajedno? Imate različite i oprečne stavove i vrednosti, ukus, kulturni i intelektualni nivo, jednom rečju, katastrofa! I taman kad rešite da prekinete taj površan odnos, u kome se očigledno sa drugom osobom ni u čemu ne slažete, ponovo podlegnete strasti i utvrdite da se u tome savršeno slažete. I nastavite da udarate glavom o zid, pitajući se kako da rešite tu situaciju, kako uopšte da shvatite i prihvatite takav odnos? Gledano odozgo, sa zvezdanih konstelacija i aspekata, neki horoskopski znaci imaju predispozicije da “ostvare” ovakav zbunjujuć spoj – da se odlično slažu samo u krevetu i ni u čemu drugom. Često se radi o najdominantnijim karakteristikama dva znaka – one stvaraju jaku hemiju, a ujedno ih sprečavaju da se slože u drugim aspektima veze.

Ovan i Lav

Ovnovi su radoznali i vole da eksperimentišu, a Lavovi su otvoreni za svaki predlog – oni seksu prilaze sa iste unutrašnje pozicije, žele da se igraju i da pomeraju granice uživanja. Zato će se fantastično složiti u krevetu i pružiti jedno drugom nezaboravne trenutke – ali van kreveta, Ovan i Lav uglavnom mogu samo da kontriraju jedno drugom, da se svađaju i nerviraju, jer je onaj drugi tako “nedokazan”, posesivan, zahtevan, naporan. Zapravo, to su oboje – vole da kontrolišu partnera, naporni su i zahtevni i zato je svakome od njih potreban neko tolerantan ili neko ko se ne uzbuđuje mnogo zbog njihovog ponašanja i ko ume da ih relaksira i umiri.

Ovan i Škorpija

Ovnovi se fantastično slažu i užasavajuće se ne slažu i sa Škorpijama. Ovo je sudar Titana – dva najeksplozivnija i najstrastvenija horoskopska znaka, ukresaće varnice koje će se vinuti do neba. A kad prestanu da se bave varničenjem, najbolje je da svako ode na svoju stranu što pre, jer će inače verovatno nastaviti da varniče, ali u krajnje negativnom smislu. Oni mogu da uvrede i povrede jedno drugo do srži i da se zaglave između strasti i osvetoljubivosti na najgori način.

Editors choice