Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Sa nekim osobama ne možete imati ništa osim strastvenog seksa – i tu počinje udaranje glavom o zid. Kako je moguće da se sa nekim toliko dobro slažete u krevetu, da vam je senzibilitet tako sličan, da jedno drugom čitate misli i od prvog puta funkcionišete kao da se znate sto godina, a kad niste u krevetu, nemate šta drugo da radite zajedno? Imate različite i oprečne stavove i vrednosti, ukus, kulturni i intelektualni nivo, jednom rečju, katastrofa! I taman kad rešite da prekinete taj površan odnos, u kome se očigledno sa drugom osobom ni u čemu ne slažete, ponovo podlegnete strasti i utvrdite da se u tome savršeno slažete. I nastavite da udarate glavom o zid, pitajući se kako da rešite tu situaciju, kako uopšte da shvatite i prihvatite takav odnos? Gledano odozgo, sa zvezdanih konstelacija i aspekata, neki horoskopski znaci imaju predispozicije da “ostvare” ovakav zbunjujuć spoj – da se odlično slažu samo u krevetu i ni u čemu drugom. Često se radi o najdominantnijim karakteristikama dva znaka – one stvaraju jaku hemiju, a ujedno ih sprečavaju da se slože u drugim aspektima veze.

Ovan i Lav

Ovnovi su radoznali i vole da eksperimentišu, a Lavovi su otvoreni za svaki predlog – oni seksu prilaze sa iste unutrašnje pozicije, žele da se igraju i da pomeraju granice uživanja. Zato će se fantastično složiti u krevetu i pružiti jedno drugom nezaboravne trenutke – ali van kreveta, Ovan i Lav uglavnom mogu samo da kontriraju jedno drugom, da se svađaju i nerviraju, jer je onaj drugi tako “nedokazan”, posesivan, zahtevan, naporan. Zapravo, to su oboje – vole da kontrolišu partnera, naporni su i zahtevni i zato je svakome od njih potreban neko tolerantan ili neko ko se ne uzbuđuje mnogo zbog njihovog ponašanja i ko ume da ih relaksira i umiri.

Ovan i Škorpija

Ovnovi se fantastično slažu i užasavajuće se ne slažu i sa Škorpijama. Ovo je sudar Titana – dva najeksplozivnija i najstrastvenija horoskopska znaka, ukresaće varnice koje će se vinuti do neba. A kad prestanu da se bave varničenjem, najbolje je da svako ode na svoju stranu što pre, jer će inače verovatno nastaviti da varniče, ali u krajnje negativnom smislu. Oni mogu da uvrede i povrede jedno drugo do srži i da se zaglave između strasti i osvetoljubivosti na najgori način.

Editors choice