Kao što znamo, nega je svakoj ženi na prvom mestu. Kada izgleda, a samim tim se i oseća lepo, žena je u stanju da uradi sve. Upravo zato što znamo koliko vodite računa o svom izgledu i koliko vam je važno da uvek budete lepe i negovane, pripremili smo vam savršeni poklon za 8. mart!

Naime, Anti Aging Studio nudi veliki izbor tretmana iz oblasti estetske medicine koji će učiniti da prosto zablistate! Ponuda je zaista velika, od osnovne nege i čišćenja lica, pa sve do visoko sofisticiranih anti aging i tretmana rejuvenacije kože. Naravno, prilikom odabira željenog tretmana uvek se možete besplatno konsultovati sa dr Anicom Jevremović (pozivom na brojeve telefona +381 11 3348 788, +381 11 3348 972 ili +381 62 757 807 ili slanjem mejla na dranicajevremovic@antiagingstudio.rs) oko toga koji tretman je najbolji za vas i kakve rezultate možete da očekujete.

Kada je reč o tretmanima lica, u ponudi su “vampirski” tretman, mezoterapija lica, epilacija, hidratacija, hemijski piling, uklanjanje akni i ožiljaka, kao i tretmani za negu vrata i dekoltea i mezoterapija kose.

Osim tretmana za lice, Anti Aging Studio nudi i veliki broj tretmana za telo poput mezoterapije tela, epilacije, lipolize, anticelulit tretmana, tretmana za uklanjanje masnih naslaga, kao i različitih vrsta masaža.

aas Znamo šta ti je potrebno ovog 8. marta + GIVEAWAY!

Anti Aging Studio je jedan od vodećih studija za negu lica i tela i nastao je kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja potreba klijanata, kako u pogledu usluga, tako i u pogledu atmosfere samog studija koji zaista zadovoljava sve svetske standarde. Ovaj studio se zaista trudi da svim klijentima pruži pravi ugođaj istinske nege, te su sve prostorije izolovane, klimatizovane i dizajnirane tako da zadovolje i najviše kriterijume. Ako želite da se opustite, a istovremeno učinite i nešto lepo za sebe i svoj izgled, verujemo da ćete biti jako zadovoljne posetom Anti Aging Studija, jer će vam stručno osoblje maksimalno posvetiti svu pažnju. Prioritet ovog studija jeste vaša udobnost, ali, što je još važnije, i efekat tretmana koji radite. Sve u svemu, bićete jako zadovoljne celokupnom uslugom.

Anti Aging Studio se nalazi u Kosovskoj 39, ali je od novembra otvoren još jedan, Anti Aging Studio 2, u ulici Braće Jugovića 23. Sa proširenjem prostora i usluge samog studija su proširene i to u skladu sa vašim željama i zahtevima, drage dame. U ponudi Anti Aging Studija 2 našli su se i tretmani epilacije koje vrši stručno obučeni Anti Aging Studio tim sa mnogo iskustva u primeni ovih tretmana.

doktorka Znamo šta ti je potrebno ovog 8. marta + GIVEAWAY!

Osim tretmana epilacije, veoma popularni su biološki, odnosno regenerativni tretmani kojima postižete blistavu i svežu kožu lica. Ovom prilikom se koriste prirodni preparati na bazi bilja koji predstavljaju idealan način da svom licu pružite dodatnu negu. Osim toga, ovako ćete rešiti i problem starenja kože, umora, gubitka vlažnosti i elastičnosti i nakon ovog tretmana vaše lice će dobiti sasvim novi sjaj. Bićete prezadovoljne!

Anti Aging Studio 2, osim po tretmanima epilacije, poznat je i po foto-rejuvenaciji kože što podrazumeva podmlađivanje kože svetlosnim zracima, pomoću koga dobijate mladalački i lep, savršen ten. Ovim tretmanom ćete takođe sprečiti nastanak bora, ali i ukloniti pege i vidljive kapilare. Vaša koža će nakon tretiranja svetlosnim zracima biti sjajnija, svežija, elastičnija i divno glatka.

Uz tretmane lica i tela koje sprovodi Anti Aging Studio, nega nikada nije bila jednostavnija, a put do prelepog izgleda lakši!

Za više informacija, posetite sajt Anti Aging Studija.

Wannabe Anti Aging Studio Body W670 Znamo šta ti je potrebno ovog 8. marta + GIVEAWAY!

U saradnji sa Anti Aging Studijom poklanjamo vam:

1. Blagi piling lica

2. Fotorejuvenaciju + biološki tretman

3. Epilaciju nausnica

Sve što je potrebno da uradite je da:

1. U komentaru ispod ovog šerovanog i pinovanog posta na našoj Facebook stranici ostavite komentar zašto je lepo biti žena i tagujete tri najbolje drugarice.

2. Lajkujete stranicu Anti Aging Studija i Wannabe Magazine-a.

3. Šerujete ovaj post javno na svom Facebook profilu.

Tri najkreativnija odgovora nagradićemo 8. marta u 12h na našoj Facebook stranici. Konkurs važi samo za Republiku Srbiju.

Comments