Antisolar DD krem je prvi DD krem u regionu i predstavlja poslednju generaciju multifunkcionalnih kremova. Skraćenica DD odnosi se na Daily Defense odnosnu dnevnu zaštitu kože. ANTISOLAR DD KREM provereno štiti kožu od UVA/UVB zračenja i slobodnih radikala čime deluje preventivno na pojavu fotostarenja kože. Prevremeno starenje kože, odnosno fotostarenje se javlja kao posledica prekomernog izlaganja kože sunčevom zračenju. Istovremeno DD krem bogato hidrira i blago tonira.

Antisolar DD krem nije sezonski proizvod već proizvod za svakodnevnu, kompletnu negu svih fotoeksponiranih delova kože. Posebno se preporučuje u periodu od ranog proleća do kasne jeseni, kao i tokom zimskih dana. Nikako ne treba zaboraviti da je UV zračenje prisutno tokom cele godine, čak i tokom oblačnih dana.

Antisolar DD krem foto Znate li kako da izaberete PRAVU kremu za vaše lice?

Antisolar DD krem predstavlja savremenu formulaciju lagane teksture pogodnu za sve tipove kože, bez mirisa i parabena. Pored potvrđene zaštite i dugotrajne hidratacije zahvaljujući prirodnoj supstanci Ektoinu, Antosolar DD krem daje koži biserni sjaj i svežinu zahvaljujući reflektujućim pigmentima.

Antisolar DD krem je multifunkcionalan krem namenjen svim tipovima kože za svakodnevnu negu i zaštitu tokom cele godine. Ovaj krem je i odlična podloga za “make up” (šminku) a preporučuje se i osobama sa svetlim tenom, posebno osetljivim na prve prolećne zrake sunca, osobama sklonim nastajanju pigmentacija, kod osoba na terapiji lekovima koji mogu izazvati fotosenzitivne reakcije nakon određenih procedura (laser, hemijski piling).

Rezultati kliničkih ispitivanja pokazala su da Antisolar DD krem, SPF 20 ima zaštitu širokog spektra i da je vodootporan.

Comments