WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

1/3

Svako ima neke mane, a horoskop nam predočava kakve one mogu da budu. Svaki znak se odlikuje nekom posebno dobrom stranom, ali i nečim što mu nedostaje.

Ovan

Ovan nema takta i nedostaje mu strpljenje, sve bi da rešava sada i odmah. Zato se često i nervira, jer retko može da bude sve onako kako je želeo i planirao. Smirenost se stiče sa godinama, a vi imate kapaciteta za mudrost i promišljenost.

Bik

Biku nikada ničega nije dovoljno – novac, ljubav, provod, prijatelji. Mora sam da smisli kako da postigne to osećanje ispunjenosti i zadovoljstva sobom i svojim životom, da nađe središte u samom sebi. Drugi ne mogu da vam daju to što vam stalno manjka. Odnegujte malo skromnosti i zahvalnosti za ono što imate u ovom trenutku.

Blizanci

Blizanci su uvek u pravu i ne zanima ih šta drugi misle i osećaju, fali im empatija i velikodušnost. Iz ovoga proizilazi površan stav prema životu i ljudima – manje sebičnosti, više osetljivosti, manje isključivosti, stvari se mogu posmatrati iz različitih uglova.

Rak

Rakovima nedostaje smirenost i staloženost. Sve ih uznemirava, sve shvataju lično, stalno reaguju emotivno. Potrebno vam je da se opustite, da pronađete izvor stabilnosti i sigurnosti sami u sebi. Drugi će vas uznemiravati, dok se ne okrenete sebi.

Editors choice