Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/3

Svako ima neke mane, a horoskop nam predočava kakve one mogu da budu. Svaki znak se odlikuje nekom posebno dobrom stranom, ali i nečim što mu nedostaje.

Ovan

Ovan nema takta i nedostaje mu strpljenje, sve bi da rešava sada i odmah. Zato se često i nervira, jer retko može da bude sve onako kako je želeo i planirao. Smirenost se stiče sa godinama, a vi imate kapaciteta za mudrost i promišljenost.

Bik

Biku nikada ničega nije dovoljno – novac, ljubav, provod, prijatelji. Mora sam da smisli kako da postigne to osećanje ispunjenosti i zadovoljstva sobom i svojim životom, da nađe središte u samom sebi. Drugi ne mogu da vam daju to što vam stalno manjka. Odnegujte malo skromnosti i zahvalnosti za ono što imate u ovom trenutku.

Blizanci

Blizanci su uvek u pravu i ne zanima ih šta drugi misle i osećaju, fali im empatija i velikodušnost. Iz ovoga proizilazi površan stav prema životu i ljudima – manje sebičnosti, više osetljivosti, manje isključivosti, stvari se mogu posmatrati iz različitih uglova.

Rak

Rakovima nedostaje smirenost i staloženost. Sve ih uznemirava, sve shvataju lično, stalno reaguju emotivno. Potrebno vam je da se opustite, da pronađete izvor stabilnosti i sigurnosti sami u sebi. Drugi će vas uznemiravati, dok se ne okrenete sebi.

Editors choice