Hot topics

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

5 saveta kako da oporaviš kosu i učiniš je zanosnom ovog leta

1/3

Svako ima neke mane, a horoskop nam predočava kakve one mogu da budu. Svaki znak se odlikuje nekom posebno dobrom stranom, ali i nečim što mu nedostaje.

Ovan

Ovan nema takta i nedostaje mu strpljenje, sve bi da rešava sada i odmah. Zato se često i nervira, jer retko može da bude sve onako kako je želeo i planirao. Smirenost se stiče sa godinama, a vi imate kapaciteta za mudrost i promišljenost.

Bik

Biku nikada ničega nije dovoljno – novac, ljubav, provod, prijatelji. Mora sam da smisli kako da postigne to osećanje ispunjenosti i zadovoljstva sobom i svojim životom, da nađe središte u samom sebi. Drugi ne mogu da vam daju to što vam stalno manjka. Odnegujte malo skromnosti i zahvalnosti za ono što imate u ovom trenutku.

Blizanci

Blizanci su uvek u pravu i ne zanima ih šta drugi misle i osećaju, fali im empatija i velikodušnost. Iz ovoga proizilazi površan stav prema životu i ljudima – manje sebičnosti, više osetljivosti, manje isključivosti, stvari se mogu posmatrati iz različitih uglova.

Rak

Rakovima nedostaje smirenost i staloženost. Sve ih uznemirava, sve shvataju lično, stalno reaguju emotivno. Potrebno vam je da se opustite, da pronađete izvor stabilnosti i sigurnosti sami u sebi. Drugi će vas uznemiravati, dok se ne okrenete sebi.

Editors choice