Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

4 razloga zbog kojih je zdravo imati BFF

1/3

Svako ima neke mane, a horoskop nam predočava kakve one mogu da budu. Svaki znak se odlikuje nekom posebno dobrom stranom, ali i nečim što mu nedostaje.

Ovan

Ovan nema takta i nedostaje mu strpljenje, sve bi da rešava sada i odmah. Zato se često i nervira, jer retko može da bude sve onako kako je želeo i planirao. Smirenost se stiče sa godinama, a vi imate kapaciteta za mudrost i promišljenost.

Bik

Biku nikada ničega nije dovoljno – novac, ljubav, provod, prijatelji. Mora sam da smisli kako da postigne to osećanje ispunjenosti i zadovoljstva sobom i svojim životom, da nađe središte u samom sebi. Drugi ne mogu da vam daju to što vam stalno manjka. Odnegujte malo skromnosti i zahvalnosti za ono što imate u ovom trenutku.

Blizanci

Blizanci su uvek u pravu i ne zanima ih šta drugi misle i osećaju, fali im empatija i velikodušnost. Iz ovoga proizilazi površan stav prema životu i ljudima – manje sebičnosti, više osetljivosti, manje isključivosti, stvari se mogu posmatrati iz različitih uglova.

Rak

Rakovima nedostaje smirenost i staloženost. Sve ih uznemirava, sve shvataju lično, stalno reaguju emotivno. Potrebno vam je da se opustite, da pronađete izvor stabilnosti i sigurnosti sami u sebi. Drugi će vas uznemiravati, dok se ne okrenete sebi.

Editors choice