Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Veza, partnerstvo, zajednica, brak – to je vitalni aspekt našeg života, ali je ravnopravan sa ostalim vitalnim aspektima. Zrela žena ne mora da žrtvuje ostale važne stvari, ubeđenja, ciljeve i odnose, jer ne misli da time čuva vezu. Ne mora da postane neko drugi i da se odrekne dela sebe, mada nas osećanja na to često navode, a mi im se nagonski predajemo, ako nismo sasvim sigurne u sebe i svoj integritet. Mnoge žene gube sebe u vezama, samo da bi otkrile da im je to upropastilo vezu. Sa zrelošću, stabilna veza sa sobom postaje uslov za stabilnu vezu sa partnerom.

Ove stvari zrela žena ne radi u vezi:

Ne zapostavlja prijateljstva

Sa uživanjem potroši period zanosa, kad jedino želi da stalno bude sa partnerom i niko drugi joj nije potreban, znajući da je medeni mesec čaroban i kratkotrajan. Zatim nastoji da se redovno viđa sa prijateljima i porodicom i da održava društveni život, bilo da partner učestvuje u njemu ili ne. Takođe, zna da partner ne mora da deli njena interesovanja i da voli njene prijatelje.

Ne očekuju da ih partner izdržava

Zreloj ženi je važno da bude nezavisna. Ceniće muški doprinos, zapravo i više od toga – zahtevaće da muškarac bude jednako nezavistan. Neće se osećati loše ako partner doprinosi više, ali neće želeti da zavise od njega, kao što neće pristati da partner zavisi od njih.

nezavisna zena1 Stvari koje zrele žene ne rade u vezama

Editors choice