Žuta je upadljiva, originalna, vesela i smela, asocira na pozitivnu energiju, kreativnost, mladalački stil i onu razigranu, razdraganu stranu mode koju često zaboravljamo, naročito tokom ovih tmurnih dana. Žuta je nova IT boja modnog sveta u kojoj ćeš sigurno biti primećena, zato počni da je uključuješ u svoje kombinacije već danas i dodaj danu malo boje!

Pre svega, treba naglasiti da kada kažemo “žuta” mislimo na baš sve njene nijanse i tonove, te imaš zaista veliki izbor kada su u pitanju odevni komade ove boje. U skladu sa tim kakav stil voliš, ponesi tamnije ili svetlije nijanse, čiste žute tonove ili one koji nastaju u spoju sa nekom drugom bojom i stvori svoju savršenu kombinaciju. Na primer, u žuto naredne sezone možemo računati i zlatne i metalik nijanse pa tako obavezno obogati svoj ormar komadom koji sija na taj način. Bluzu sa zlatnim nitima možeš poneti uz metalik suknju sa takođe žućkastim odsjajem, a sve to začiniti ultra modernom bomber jaknom koja takođe ima zlatni sjaj.

suknja Žuta je IN, a evo kako možeš da je stilizuješ u svim prilikama

Ukoliko je svaka varijanta all yellow kombinacije za tebe preterana, odluči se za jedan komad koji će biti noseći. Na primer, dobra ideja su upadljive žute pantalone koje možeš poneti uz bilo koji model bele košulje koji čak i sam po sebi može biti upadljiv. Svakako ćeš dobiti veselu, originalnu kombinaciju, savršenu za prolećne dane.

pantalone 1 Žuta je IN, a evo kako možeš da je stilizuješ u svim prilikama

Ili, tvoj izbor može biti i žuta kožna jakna koju dodatno možeš obogatiti zanimljivim bedževima. Žuta jakna u bajkerskom stilu je odlična zamena za već viđenu crnu bajkersku jaknu, a definitivno će udahnuti novi sjaj tvojim klasičnim poslovnim ili jednostavnim, ležernim autfitima. I veruj nam, uz ovaj jedan komad ništa drugo od aksesoara ti nije potrebno!

kozna jakna Žuta je IN, a evo kako možeš da je stilizuješ u svim prilikama
Comments