10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Doncafe Green active kafa okupila je na jednom mestu olimpijce, glumce, trenere za lični razvoj, TV lica i medije. U prelepom ambijentu salaša Stojšić, zvanično je predstavljen novi član u portfoliju kompanije Strauss Adriatic – Doncafe Green active.

Ova mešavina tradicionalne kafe obogaćena je dodatkom tri odsto prirodnog ekstrakta sirove kafe u kojoj je očuvana visoka koncentracija antioksidanasa, uz nepromenjen ukus domaće kafe.
Srpska olimpijka Tijana Bogdanović, glumac Sloba Stefanović, spisateljica Žana Poliakov, trener za lični razvoj Nataša Vukoje, kao i predstavnici brojnih medija, obeležili su lansiranje novog jedinstvenog proizvoda na našem tržištu.

Doncafe Green active Tijana Bogdanovic 1 Zvanično lansirana doncafé green active kafa

U ime kompanije Strauss Adriatic, gostima se obratila Katarina Šibalić, direktorka marketinga, koja je istakla da Doncafé Green active kafa sadrži čak 30 odsto više antioksidanasa u odnosu na sve tradicionalne kafe na tržištu, zahvaljujući prirodnom ekstraktu sirove kafe.

Poznato je da sirova kafa u sebi sadrži hlorogensku kiselinu, jedan od najmoćnijih antioksidanasa. Verujemo da će ova kafa postati deo vaših zdravijih jutara“, zaključila je Šibalić.

Doncafe Green active Natasa Vukoje 1 Zvanično lansirana doncafé green active kafa

Kao zvanična kafa Olimpijskog tima Srbije, Doncafé Green active predstavlja pozitivnu naviku za svaki početak dana i idealna je za aktivna jutra. Naša olimpijka, reprezentativka u tekvondou, Tijana Bogdanović kaže da je miris kafe asocira na detinjstvo.

„Od skoro i sama pijem kafu. Doncafe Green active kafa je pravi izbor za sportiste, zato što je bogata antioksidansima. Sportisti vode računa o zdravlju, posebno pred velika takmičenja, a sledeće me čeka već za dve nedelje“, navodi Bogdanović.

Doncafe Green active 1 2 Zvanično lansirana doncafé green active kafa

 

Glumac Slobodan Stefanović, čovek koji vodi računa o zdravim navikama, ali i pravi gurman i gastronom spremao je za goste promocije zdrave smutije sa kafom. „Nema glumca koji može da zamisli dan bez kafe. Probe, stres, okupljanja u bifeu, ništa ne prođe bez kafe. I sada dok pričamo o kafi, prolazi me neka milina i lep osećaj“, kazao je Stefanović.

Predstavnici medija su sa Natašom Vukoje, trenerom za lični razvoj, prošli njene jutarnje rituale, uz pomoć kojih se ona oslobađa stresa. „Jutro je deo dana koji najviše volim i posvećujem samo sebi, a kafa je nezaobilazni deo mojih rituala. Meni bliski ljudi znaju koliko volim domaću kafu i znaju da kada god idem na putovanje, za kafu uvek ima mesta u mom koferu“, zaključila je Vukoje.

Editors choice