Ostaćete bez daha kada budete videli kako su neke od zvezda zasijale šetajući crvenim tepihom. Na dodeli Gremi nagrada, talentovana Rijana (Rihanna) prosto je zablistala u dugačkoj crvenoj haljini. Umerena šminka i jednostavan nakit, učinili su njen izgled još glamuroznijim.

Rijana1 Zvezde nam otkrivaju svoje najbolje stilove sa crvenog tepiha

Savršen izgled mlade pevačice

Kejti Peri (Katy Perry) je izgledala prelepo u uskoj zelenoj haljini, koja je savršeno oslikavala njene obline. Uz jednostavnu frizuru, prosto je zračila svojom pojavom.

Kejti Peri Zvezde nam otkrivaju svoje najbolje stilove sa crvenog tepiha

Crna kosa poput safira jednostavno se sjajila te večeri

Gde god da se pojavi, Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) svojim izgledom ostaviće nas bez daha. Na dodeli Oskara 2012. godine, pored haljine koja je mamila sve poglede, elegantna punđa i nakit ostavili su na nas snažan utisak.

Dženifer Lopez Zvezde nam otkrivaju svoje najbolje stilove sa crvenog tepiha

Diva koja zrači svojom energijom i samopouzdanjem

Na premijeri filma “Ljudi u crnom 3” (Men in Black 3), tamnoputa Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger) zablistala je u punom sjaju. Ovom crnom haljinom neobičnog dizajna privlačila je pažnju svih fotografa.

Nikol Šerzinger Zvezde nam otkrivaju svoje najbolje stilove sa crvenog tepiha

Neobično, a ujedno i šik

Na dodeli Oskara 2013. godine, Dženifer Eniston (Jennifer Aniston) nas je iznenadila svojom pojavom u crvenoj haljini. Od nje bismo očekivali da se pojavi u nekoj tamnijoj i jednostavnijoj varijanti, ali i ovaj put je nadmašila naša očekivanja.

Dženifer Eniston Zvezde nam otkrivaju svoje najbolje stilove sa crvenog tepiha

Neočekivana pojava ostavila je snažan utisak

Nikol Kidman (Nicole Kidman) je zablistala na crvenom tepihu. Za premijeru još jednog filma, glumica se opredelila za dugu svilenu haljinu crvene boje, koja je savršeno pristajala njenoj vitkoj figuri.

Nikol Kidman Zvezde nam otkrivaju svoje najbolje stilove sa crvenog tepiha

Uvek prelepa i mistična

Penelopa Kruz (Penelope Cruz) na dodeli Oskara 2012. godine u plavičastoj haljini sa retro frizurom izgledala je zapanjujuće. Biseri su bili pravi izbor uz ovu elegantnu haljinu.

Penelopa Kruz Zvezde nam otkrivaju svoje najbolje stilove sa crvenog tepiha

Prefinjen izgled koji je vredan svake pažnje

Kameron Dijaz (Cameron Diaz) uz tamnu kosu i belu haljinu na dodeli Zlatnog globusa izgledala je kao da je upravo izašla iz bajke. Još upečatljivije delo bio je crveni karmin, koji je savršeno išao uz njene oči i ten.

Kameron Dijaz Zvezde nam otkrivaju svoje najbolje stilove sa crvenog tepiha

Šarmantna i uvek nasmejana

Svojim čarobnim glasom već odavno nas je očarala, a ova crna haljina bila je pravo osveženje za talentovanu Adel (Adele) na dodeli Gremi nagrada. Ona jednostavno ume da iznese i pokaže svima svoje kvalitete.

Adel Zvezde nam otkrivaju svoje najbolje stilove sa crvenog tepiha

Sve je u jednostavnosti

Purpurna haljina. Elegantna frizura. Stidljiv osmeh. Na dodeli Zlatnog globusa, Sandra Bulok (Sandra Bullock) je i ovaj put svojom pojavom učinila da ne prođe nezapaženo.

Sandra Bulok Zvezde nam otkrivaju svoje najbolje stilove sa crvenog tepiha

Dama u ljubičastom

Izvori fotografija: lariserva.forumcommunity.net, celebritiesempire.com, photos.presslist.oscars.org, demorgen.be, pelauts.com, newsgab.com, forum.femina.mk, picstopin.com, rihannafabulous.mihanblog.com, wunderweib.de, newsmax.in.ua


Ivana Stojanović je večiti perfekcionista koji nikada ne skida svoje ružičaste naočare kojima voli da boji svet oko sebe. Njena umetnost bojenja dolazi pravo iz srca uz smeh i muziku.

Comments