Ako tražiš vodiče i uputstva, možda je vreme da pogledaš gore… baš gore… u zvezde. Da, naravno da govorimo o astrologiji. Možda zvuči blesavo da konsultuješ astrologiju po pitanju ljubavnih odnosa (mada, reaaalno zar svi to  ne radimo?), ali hej, postoji razlog zašto se kaže “zapisano je u zvezdama”. Mora da tu ima nečega zar ne?
Dakle, da vidimo šta nam je 2018. spremila. Spremni? Polećemo.

OVAN

Kao Ovan, imaš izražen osećaj i potrebu za avanturom. Upravo zato, ove godine tvoj fokus treba da bude na pronalaženju nekog podjednako entuzijastičnog kada su u pitanju avanture i nova iskustva, ali i ko nije uplašen da te pusti da imaš glavnu reč. Tvoj partner treba da prihvati tvoje istinsko samopuzdanje i ohrabri te da još intenzivnije juriš svoje snove i postižeš ciljeve.

BIK

Bikovi su dobri partneri zato što su lojalni, znaju da vole i veoma su strpljivi- nekada i na svoju štetu. Ipak, povremeni izleti ljubomore i posesivnosti umeju da te brzo učine bivšom partnerkom, što je i razlog iz kog u 2018. ne bi trebala da se zadovoljiš ničim manje od partnera koji ceni sve tvoje snage i vrline, i tebe u celini. Osoba sa kojom treba da izlaziš treba da bude okrenuta porodici i proodičnim vrednostima, i ozbiljno lojalna kao što si i ti. Tako, neće osetiti tvoje rogove koji umeju da ubodu.

 

morgan mcdonald 401172 Zvezde savetuju: ko je tvoj idealni astro match za 2018?

BLIZANCI

Tvoja dupla priroda, ume da bude zastrašujuća za potencijalne partnere koji nisu na tvom intelektualnom nivou i ne mogu da isprate tvoju brzinu i sva interesovanja. Zato, ove godine, postaraj se da pronađeš partnera koji ti parira prvenstveno na mentalnom nivou. Tvoj fokus treba da bude na pronalaženju nekoga ko dobro komunicira i emotivno je otvoren što će umnogome olakšati tvoje anksioznosti i omogućiti dublju konekciju, na mentalnom, a posledično i fizičkom nivou.

RAK

Nije retkost da se nađeš u ulozi onoga ko brine i stara se o partneru, u tvojim vezama, zahvaljujući tvojoj intuitivnoj i empatičnoj prirodi. I dok te to čini idealnim partnerom, takođe često znači i da mnoge tvoje potrebe nisu ispunjene jer je previše fokusa na partneru. Ove godine, zaslužuješ partnera koji daje sve što dobija. Potraži drugog Raka, ili nekoga ko deli tvoje emotivne vrline.

Comments