Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/3

Svi smo mi u potrazi za svojom drugom polovinom. Bila ona bolja, lepša ili jača od nas, najvažnije je da nam potpuno odgovara, a u odabiru savršenog partnera za nas mogu nam pomoći i zvezde. Stoga vam danas, na osnovu zvezda, otkrivamo idealan tip ličnosti za svaki horoskopski znak.

Ovan

Ovnovi vole samouverenost i nezavisnost. Baš zato što su i oni takve ličnosti, od svog partnera zahtevaju jednakost i ravnopravnost, te svako ko ne poseduje ove dve osobine ne može opstati u vezi sa njima.

Bik

Bikovi vole da budu očarani, pa zato u vezi sa njima osoba mora biti neprestano zavodnički nastrojena i mora ih svakodnevno iznova osvajati, kako bi im bila zanimljiva. Dobiti Bikovo poverenje nije nimalo lako, pa su zato strpljenje i trud dve karakteristike koje moraju imati njihovi partneri.

idealan partner za svaki horoskopski znak 1 Zvezde ti otkrivaju s kim zaista TREBA da budeš u vezi

Blizanac

Blizanci su slobodni ljudi, nezavisnog duha, koji uz to vole da pričaju, nekada i previše. Oduševljavaju ih romantični i pomalo avanturistički gestovi, pa će ih samim tim pored sebe zadržati partneri koji su spremni na ove male znake pažnje, a koji su uz to puni energije i volje da sa njima razgovaraju do besvesti.

Rak

Rakovi su veoma lojalni svojim partnerima, ali njihov partner tu lojalnost može dobiti tek kada steknu poverenje u njega. Zato im je veoma važno da i njihov partner bude lojalan i posvećen, ali i neko na koga oni mogu da se oslone.

Editors choice