Fashion Blogs: Zavodljive brinete savršenog stila

Blog pokrenut u maju ove godine za samo nekoliko meseci uspeo je da okupi nešto više od četiri hiljade čitalaca. Njegova prelepa autorka, pola Jermenka, a pola Beloruskinja, zove se Inga i uređuje modni dnevnik ”Intrigue me now”. Živi u Londonu, a s obzirom na to da često putuje, čitaoce oduševljava interesantnim modnim putopisima. Pored izveštaja sa modnih događaja i izložbi koje posećuje, strane dnevnika obiluju izuzetnim stilom predstavljenim kroz mnoštvo sjajnih odevnih kombinacija. Posredi su pretežno haljine i suknje laganih materijala, visoke potpetice – u apsolutno svakoj prilici, šorcevi i poneki par uskih pantalona.

Inga & intriguemenow.blogspot.com

Atraktivna Inga

Zina Čarkoplia (Zina Charkoplia) iz Barselone, dama je koja za sebe kaže da je opsednuta modom. Radi kao brend menadžer, bavi se fotografijom, a vodi i izuzetno čitan blog “Fashion Vibe”. Obožava krzno, kožne pantalone i suknje, visoke potpetice Alexander Wang i kardigane kojima začini gotovo svaku neformalnu kombinaciju. Poznato je da svetski blogeri već nose kolekciju “Versace for H&M”, a među njima je i Zina koja se odlučila za prelepu strukiranu, kožnu haljinu, ukrašenu nitnama. Kaže da je srećna što je dobila ovu haljinu pre nego što se našla u prodavnicama i da predstavlja upravo to što Versace, po njenom mišljenju, jeste.

Zina & fashionvibe-blog.blogspot.com

Zina nosi Versace for H&M haljinu

Devojka koja će vas osvojiti neverovatnim šarmom i načinom na koji iznosi odevne kombinacije, zove se Adriana Gastelum (Adriana Gastélum). Dvadesetdvogodišnja Meksikanka uređuje blog “Fake Leather”, a inače je studentkinja grafičkog dizajna. Posebnu ljubav gaji prema umetnosti, ilustracijama, modi, šminkanju i fotografiji. Trenutno radi za jedan onlajn-magazin, a ponekad se otisne i ka ulozi modela. Raskošna modna riznica “Fake Leather” za nju predstavlja posebno mesto gde iskazuje svoj stil i inspiraciju. Uglavnom voli da kombinuje garderobu koja ide uz sve, kao i neutralne boje, jer se lakše uklapaju.

Adriana Gastélum & fake-leather.com

"Ponekad rizikujem kombinujući jarke boje", kaže Adriana

Dvadesetpetogodišnja blogerka iz Los Anđelesa, Anabel Fler (Anabelle Fleur) uređuje “Viva Luxury”. Vođenje modnog bloga joj je bila dugogodišnja želja, a na ovaj korak podstakla ju je dizajnerka Elisa Ferare (Elisa Ferare), rekavši: “Usudi se da sanjaš i sve što poželiš će se ostvariti”. Poželela je da njenu ljubav prema modi osete istomišljenici. Snovi su joj se ostvarili, s obzirom na to da je za samo devet meseci uspela da privuče zavidnu čitalačku publiku koja sada broji preko četiri i po hiljade obožavalaca. Izgled modela sa naslovnih strana, savršena linija i neosporna harizma, čine da se oduševite apsolutno svakom kombinacijom koju nosi.

Annabelle Fleur & vivaluxury.blogspot.com

Prelepa Annabelle

Danijela Ramirez (Daniela Ramirez), dvadesettrogodišnja studentkinja i modna blogerka vodi virtuelni dnevnik “Nany`s Klozet”. Rođena je u Venecueli, a živi u Majamiju. Sebe opisuje kao nekog ko nije zavisnik o brendovima, te voli da kupuje jeftinije umesto jednog skupog komada. Osvojiće vas šarmom, predivnim osmehom kao i prefinjenim stilom. Obožava lepršave materijale, visoke potpetice, haljine svih dužina, a kada su dezeni posredi, verna je leopardovom printu. Krajem oktobra Pantene-ov tim je poziva da bude promoter preparata za kosu. Snimanje je trajalo nekoliko sati, a rezultati će biti objavljeni na Pantene-ovoj Facebook stranici kao i na Danijelinom blogu.

Daniela Ramirez & nanysklozet.com

Šarmantna Daniela


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik kreativne džungle “Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”