Da li volite jednostavan stil i monohromatske stvari?

Svi vi vatreni fanovi crne boje, ovo će vam se sigurno dopasti. Predstavljamo modne blogerke, ali isključivo one koje ne vole da eksperimentišu sa bojama.

Dosta jednobojnosti i kudkoji upečatljiv detalj da ubije monotoniju.

Toliko je žena koje ne vole da se zamaraju kombinovanjem boja i smatraju ovaj čin čistim gubljenjem vremena i nepotrebnim mozganjem. Naravno da su one u manjini, ali morate priznati da sve mi imamo trenutak u životu kada nas jednostavno mrzi da tražimo boje koje se uklapaju i jednostavno nam je merak da ponesemo jednostavnu, jednobojnu kombinaciju. Ne glasamo uvek samo za jedno te isto, ali valja promeniti i zabaviti se na ovako lak i efikasan način.

Od opreme za ovaj stajling potrebni su vam sledeći odevni elementi: jednostavna košulja u (po mogućstvu) beloj boji, pa na štrafte, suknja ili pantalone od džinsa i jednostavne sandale u crnoj boji.

128 Kako to rade trendseterke: Savršeno usklađena monotonija boja

Bela je večita inspiracija svim devojkama širom sveta, a posebno interesantna stvar jesu čarape preko kojih je ova devojka obula cipele Aldo.

Neki bi ovo nazvali kičom, ali ne i modna blogerka koja je na fascinantan način napravila nešto drugačije i uspela u zamisli.

222 Kako to rade trendseterke: Savršeno usklađena monotonija boja
Comments