Christian Louboutin je ime za koje malo koja žena još nije čula. On je jedan od najpoznatijih svetskih dizajnera ženske obuće, poznat po vrtoglavo visokim potpeticama i karakterističnom crvenom đonu. Poznate žene sa muzičke, glumačke, pa i političke scene vole da se prošetaju u njima u posebnim prilikama, dok obične žene širom sveta sanjaju da jednog dana i same poseduju bar jedan par “lubutinki”.

Christian Louboutin nas ni ove sezone nije razočarao svojom kolekcijom. Osim bele i crne, omiljene boje su mu plava, zelena i žuta. Kombinovao je različite materijale, često naglašavajući visoku potpeticu posebnim printom, bio on leopard, zmijski ili neki drugi. Značajno mesto u njegovoj novoj kolekciji pripalo je platformama, koje možemo videti u drvenoj i pletenoj varijanti. Uz njih, provukla se i po neka moderna verzija klompi. Svi aktuelni trendovi su našli svoje mesto i u svetu Louboutin cipela: pruge, tufne, rese, mašnice, čipka i nitne. Za svakog po nešto, a sve ultra trendi. Pa ko voli (a i ima dublji džep), nek’ izvoli.

7 Kolekcija Christian Louboutin za proleće 2011. 6 Kolekcija Christian Louboutin za proleće 2011. 51 Kolekcija Christian Louboutin za proleće 2011. 41 Kolekcija Christian Louboutin za proleće 2011. 14 Kolekcija Christian Louboutin za proleće 2011. 23 Kolekcija Christian Louboutin za proleće 2011. 34 Kolekcija Christian Louboutin za proleće 2011.
Milica “Venoma” Nedeljković je student ekonomije iz Beograda i autor bloga Venoma’s Fashion Diary. Obožava slatkiše i šoping, a inspiraciju traži na modnim pistama poznatih kreatora. Provodi svoje dane negde između fakulteta, kafića i večite potrage za najnižim cenama i najboljim ponudama u gradu.

Editors choice