Nedeljni horoskop: 17.mart – 23.mart

Wannabe editorijal: NEON FEVER

Za više od trenutka: Vikend rituali koje treba da usvojiš, kako bi ti nedelja bila manje stresna

Wannabe Fit: DETOX smoothie (VIDEO)

Spremna za proleće: Kako da sprovedeš sedmodnevni detoks tela

Kako da rešiš problem otečenih kapaka i podočnjaka?

Verovala ili ne: 5 jutarnjih navika zbog kojih dobijaš na težini

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Ove stvari ti niko nije rekao o zaljubljivanju u najboljeg druga

Zašto je zdravo laneno seme i kako ga koristiti?

Kreativno tumačenje horoskopa

Kreativno tumačenje horoskopa

1/2

Ako shvatamo astrologiju i volimo da analiziramo i povezujemo, prepoznaćemo mnoge generalne odrednice koje važe za znak većine ljudi koje poznajemo. Moći ćemo, čak, da posle kraćeg razgovora pogodimo, odnosno prepoznamo nečiji znak, ako pokazuje baš jasne karakteristike.

Lavovi su pompezni, samouvereni, glasni i blistavi, bikovi skloni uživanjima svake vrste, jarčevi principijelni i patrijarhalni, vodolije ekscentrične, harizmatične i inspirativne, vage prepoznajete po tome što se pored njih osećate dobro, uvaženo i opušteno, blizanci su šarmantni lažovi veštih ruku, ribe nežne i dopadljive na neki eteričan način, rakovi su sentimentalni, device imaju bridak um, strelčevi su avanturisti, skloni da se pokupe i otputuju na kraj sveta, škorpije su intrigantne na pomalo mračan način, ovnovi pouzdani i preduzimljivi…

Te i neke druge opšteprihvaćene karakteristike odslikavaće se kod skoro svakog pripadnika određenog znaka.

Uvek ćemo želeti da znamo sa kim se najbolje slažemo, kako da nekoga zavedemo i čemu da se nadamo u narednom periodu.

horoscope weight art 01 Kreativno tumačenje horoskopa

Sve to pratim stalno, otkad znam za sebe, ali površno interesovanje ostaje na površini. Pročitam, zabavim se i zaboravim. Ne zaboravljam, međutim, ono što mi piše u natalnoj karti, iako tumačenje uzimam sa rezervom. Astrologija je ozbiljna nauka, a najbolji astrolozi prodiru duboko ispod površine i njihova analiza i tumačenje zavise od njihove sposobnosti da na osnovu zvezdane skice daju čistu informaciju ili bar najčistiju moguću, bez mnogo iskrivljenja kroz sopstvenu prizmu. Što širi pristup ima astrolog, što bolje poznaje psihologiju, što više iskustva ima, što je intuitivniji i produhovljeniji, to je sposobniji da daje objašnjenja i prognoze. Ne one koje bismo voleli da čujemo, nego istinite.

Editors choice