Rodarte je američki modni brend koji su osnovale Kejt i Laura Malivi (Kate Mulleavy, Laura Mulleavy). Sestre Malivi su Rodarte osnovale 2005. godine i tokom vremena isti ostvaruje sve veću i veću popularnost.

Cipele koje vam danas predstavljamo su fantastične. Siva koža, zlatno kamenje i vrlo neobična štikla čine ove cipele izrazito interesantnim.

Kako da ih nosite: ove cipele su veoma praktične jer možete da ih nosite na najrazličitije načine. Odlične su uz dnevnu, ali i večernju garderobu.

Cipele Rodarte Modna opsesija dana: Cipele Rodarte

Fabulozne cipele Rodarte

Sve modne opsesije možete pogledati ovde.


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Editors choice