Za jesenje izdanje, magazin “Tush” je odabrao Natašu Vojnović za naslovnu stranu i prateći editorijal. Nataša nosi modele modnih kuća Salvatore Ferragamo, 3.1  Philip Lim i Stella McCartney, koji su inspirisani muškom odećom. Editorijal je zato dobio ime “Homme Fatale”, a fotografije je uradio Tsema Jeste (Txema Yeste). Za Natašin stajling se pobrinuo Bernard Buskato (Bernard Buscato).

01 Nataša Vojnović za Tush   jesen 2011. 116 Nataša Vojnović za Tush   jesen 2011. 29 Nataša Vojnović za Tush   jesen 2011. zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzx Nataša Vojnović za Tush   jesen 2011. zzzzzzzzzzzzzzzzz Nataša Vojnović za Tush   jesen 2011. zzzzzzzzzzzzz Nataša Vojnović za Tush   jesen 2011. 46 Nataša Vojnović za Tush   jesen 2011. 56 Nataša Vojnović za Tush   jesen 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice