Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Skrolujući Instagram feed ranije smo gledali mnoštvo zanimljivih i inspirativnih autfita influensera koje iz različitih razloga pratimo i volimo, a danas, sve češće možemo videti i kako izgleda enterijer njihovih domova i omiljenih kutaka u njima. Modni brendovi takođe sve više postavljaju fotografije enterijera svojih studija i radnji.

Sada je moguće nabaviti iste stvari za kuću kakve imaju najpoznatiji influenseri (sofe, jastuke, ogledala). Od velikih komada nameštaja do sitnih dodataka i detalja koji prave razliku u kompletnom izgledu i atmosferi enterijera, evo šta je ono što popularni influenseri vole i preporučuju.

Jessie Bush

Kratka nagomilana ovčja koža trebalo bi da bude najaktuelniji trend teksture u 2020. godini, a Att Pynta prednjači svojom Teddy kolekcijom. Influenserku Jessie potpuno je osvojila ova fotelja, a nama nikad dosta sličnih prizora na svom feed-u!

View this post on Instagram

My Fashion Week sidekick.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Monikh Dale

Srednjovekovni nameštaj trenutno je naročito popularan, a uticajni ljudi veoma pomažu u tome da se podigne potražnja. Iako je uvek zabavno napraviti dobru nagodbu pri kupovini, teško je pronaći netaknute setove, zbog čega smo bacili oko na ove savršene stolice Monikhe Dale.

Adenorah

Vintage prostirke pomažu u davanju utiska proređenosti u prostorijama, što je Anne učinila u svojoj trpezariji. Ulagaćemo u ovaj stil koji dolazi iz kompanije John Lewis & Partners za brzo ažuriranje.

View this post on Instagram

Like a friday ✨

A post shared by Adenorah ♏️ (@annelauremais) on

Lucy Williams

Ovaj stil poželećemo istog momenta da iskopiramo. Lucy se odlučila za neutralnu opciju kada je reč o lampi i sofu u nikada aktuelnijoj zelenoj nijansi.

Editors choice