Skrolujući Instagram feed ranije smo gledali mnoštvo zanimljivih i inspirativnih autfita influensera koje iz različitih razloga pratimo i volimo, a danas, sve češće možemo videti i kako izgleda enterijer njihovih domova i omiljenih kutaka u njima. Modni brendovi takođe sve više postavljaju fotografije enterijera svojih studija i radnji.

Sada je moguće nabaviti iste stvari za kuću kakve imaju najpoznatiji influenseri (sofe, jastuke, ogledala). Od velikih komada nameštaja do sitnih dodataka i detalja koji prave razliku u kompletnom izgledu i atmosferi enterijera, evo šta je ono što popularni influenseri vole i preporučuju.

Jessie Bush

Kratka nagomilana ovčja koža trebalo bi da bude najaktuelniji trend teksture u 2020. godini, a Att Pynta prednjači svojom Teddy kolekcijom. Influenserku Jessie potpuno je osvojila ova fotelja, a nama nikad dosta sličnih prizora na svom feed-u!

Monikh Dale

Srednjovekovni nameštaj trenutno je naročito popularan, a uticajni ljudi veoma pomažu u tome da se podigne potražnja. Iako je uvek zabavno napraviti dobru nagodbu pri kupovini, teško je pronaći netaknute setove, zbog čega smo bacili oko na ove savršene stolice Monikhe Dale.

Adenorah

Vintage prostirke pomažu u davanju utiska proređenosti u prostorijama, što je Anne učinila u svojoj trpezariji. Ulagaćemo u ovaj stil koji dolazi iz kompanije John Lewis & Partners za brzo ažuriranje.

Lucy Williams

Ovaj stil poželećemo istog momenta da iskopiramo. Lucy se odlučila za neutralnu opciju kada je reč o lampi i sofu u nikada aktuelnijoj zelenoj nijansi.

Comments