Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Skrolujući Instagram feed ranije smo gledali mnoštvo zanimljivih i inspirativnih autfita influensera koje iz različitih razloga pratimo i volimo, a danas, sve češće možemo videti i kako izgleda enterijer njihovih domova i omiljenih kutaka u njima. Modni brendovi takođe sve više postavljaju fotografije enterijera svojih studija i radnji.

Sada je moguće nabaviti iste stvari za kuću kakve imaju najpoznatiji influenseri (sofe, jastuke, ogledala). Od velikih komada nameštaja do sitnih dodataka i detalja koji prave razliku u kompletnom izgledu i atmosferi enterijera, evo šta je ono što popularni influenseri vole i preporučuju.

Jessie Bush

Kratka nagomilana ovčja koža trebalo bi da bude najaktuelniji trend teksture u 2020. godini, a Att Pynta prednjači svojom Teddy kolekcijom. Influenserku Jessie potpuno je osvojila ova fotelja, a nama nikad dosta sličnih prizora na svom feed-u!

View this post on Instagram

My Fashion Week sidekick.

A post shared by Jessie Bush (@wethepeoplestyle) on

Monikh Dale

Srednjovekovni nameštaj trenutno je naročito popularan, a uticajni ljudi veoma pomažu u tome da se podigne potražnja. Iako je uvek zabavno napraviti dobru nagodbu pri kupovini, teško je pronaći netaknute setove, zbog čega smo bacili oko na ove savršene stolice Monikhe Dale.

Adenorah

Vintage prostirke pomažu u davanju utiska proređenosti u prostorijama, što je Anne učinila u svojoj trpezariji. Ulagaćemo u ovaj stil koji dolazi iz kompanije John Lewis & Partners za brzo ažuriranje.

View this post on Instagram

Like a friday ✨

A post shared by Adenorah ♏️ (@annelauremais) on

Lucy Williams

Ovaj stil poželećemo istog momenta da iskopiramo. Lucy se odlučila za neutralnu opciju kada je reč o lampi i sofu u nikada aktuelnijoj zelenoj nijansi.

Editors choice