Tanka kosa često ume da stvara “muke”, te da nervira, jer izgleda, kako to na reklamama često kažu “beživotno”. No, nije sve u tome da kupujete preskupe proizvode koji navodno pomažu u tome, jer se često dogodi i da učine sasvim suprotno, da je brzo umaste, isprljaju, te da izgleda još tanje nego što je bez njih. Ukoliko se borite sa ovim problemom, pronašli smo nekoliko jednostavnih načina, odnosno trikova, da svoju kosu učinite takvom da ima bolji volumen i da izgleda gušće.

Dužina kose je veoma bitna. Duga, tanka kose često izgleda još gore, nego što je nejno stvarno stanje. Optimalna dužina da je učinite takvom da izgleda gušće, ne bi trebalo da prelazi ramena. Na ovaj način dajete sebi dosta mogućnosti da radite na frizurama koje će povećati njen volumen.

10 jednostavnih načina da tanku kosu učinite gušćom 10 jednostavnih načina da tanku kosu učinite gušćom

Vodite računa o tome gde se nalazi razdeljak. Ukoliko je po sredini glave, ona će izgledati dosta tanko i bez volumena. Prebacite težište razdeljka na drugu stranu, tako će bar jedna strana kose izgledati gušće, što će vam dati dosta bolji izgled.

10 jednostavnih načina da tanku kosu učinite gušćom0 10 jednostavnih načina da tanku kosu učinite gušćom

Uvek stilizujte kosu tako da poboljša vaš volumen. Neka to budu neki blagi talasi, lokne, ali tako da koren dlake malo bude izdignut, pa će vizuelno vaša kosa izgledati gušće i punijeg volumena.

10 jednostavnih načina da tanku kosu učinite gušćom2 10 jednostavnih načina da tanku kosu učinite gušćom
Comments