Država Florida

Porcupine 10 još ćaknutijih seksualnih zakona

Zakonom zaštićena životinja, barem na Floridi

Na Floridi je zabranjeno voditi ljubav sa bodljikavim prasetom. Dakle, nemojte se naježiti namerno ili slučajno, jer vas u suprotnom očekuje ozbiljna kazna. Kako je došlo do toga da neko dođe na zamisao da polno opšti sa prasićima pa još bodljikavim, nećemo objašnjavati. Nadamo se da nećete čak ni pokušati da zamislite.

Bejkersfild, Kalifornija

U ovom gradiću zabranjeno je voditi ljubav sa Satanom, bez kondoma. Dakle, ukoliko ste dovoljno odvažni da Đavola primite u sebe “naživo”, bez zaštite, ne samo da ste sami to tražili (širok dijapazon polnih i drugih bolesti), već možete biti i kažnjeni po zakonu.

Viloudejl, Oregon

Oregon je poznat kao jedna od dosadnijih američkih država. Posredi su časni i pošteni ljudi koji nemaju vremena za zavitlavanje. Tako je, sudeći po zanimljivom seksualnom zakonu koji izričito zabranjuje mužu da psuje i govori prljavštine tokom seksualnog čina. Da li stanovnici Viloudejla ćute dok se krešu ili govore “biiip”, ostaje nerazjašnjeno.

Ejms, Ajova

stella 10 još ćaknutijih seksualnih zakona

Zanimljivo je da zakon ne zabranjuje pivo i seks ženama, već samo muškarcima

U ovom gradu muževima je zabranjeno da otpiju više od tri gutljaja piva dok leže sa ženom u krevetu ili dok je drže u naručju. Zakon ništa ne kaže o tome da li možete da pijete stojećki, pre ili posle seksa, ali zabranjuje da u toku odnosa gucnete više od tri cuga pivčuge. Pošteno. Kad se radi, radi se!

Država Juta

U pojedinim delovima države Jute poligamija je dozvoljena kao i opštenje sa životinjama. Zabranjuje se seks sa živuljkama ukoliko to radite za novac, ali ako za džabe vijate živi svet, to je dopušteno. Juta je, inače, zemlja pustara, planinčina i zabiti, pa se koreni ovog zakona naziru negde u davnim vremenima kad pri ruci nije bilo ljudskih partnera…

Kor d’Alen, Ajdaho

Vođenje ljubavi u automobilu jedan je od ozbiljnih prekršaja širom Amerike. Policajci imaju pravo da vas prekinu, izbace iz auta i uhapse za remećenje javnog reda i mira. Ne i u ovom gradiću u državi Ajdaho. Naime, policajac NEMA pravo da priđe prozoru i kucne. Ukoliko sumnja da bludničite u vozilu mora da se parkira iza vas, da trubi tri puta i da sačeka dva minuta pre nego što izađe da proveri šta vi to radite od čega se automobil ljulja. Nekima dva minuta može delovati kao previše kratko, ali mnogi uspevaju sve da obave, čak i da zapale cigaretu.

Konorsvil, Viskonsin

gun club 10 još ćaknutijih seksualnih zakona

Ne pucaj, pri kraju sam!

U gradiću Konorsvil ostao je od davnina zakon da muškarac ne sme da puca iz pištolja dok žena svršava. Šteta. To je, ipak, događaj zbog koga vredi potrošiti metak. Ostaje nejasno kako stanovnici Konorsvila proslavljaju kad ženu dovedu do vrhunca. Ako muškarac ne sme da puca, šta onda sme da radi, zaboga! Doduše, ovo je zgodno ako hoćete da uhapsite bandita, pa ne sme da puca dok je na ženi. Mada, pitanje je koji bi to bandit uslišio zakon, pa još ovako ćaknut.

Grad Vašington

U prestonici Amerike zabranjeno je voditi ljubav u bilo kojoj drugoj pozi osim – misionarskoj. No, s obzirom na to da se u ovoj državi nalazi Bela kuća, te da su mnogi američki predsednici dokazali zavidan stepen seksualne aktivnosti, pogotovu eksperimentalnog tipa, postavlja se pitanje da li je ovaj zakon zaista još na snazi i ako jeste, zašto se ne primenjuje.

Država Vašington

U ovoj državi dozvoljeno je seksualno uznemiravati životinje ukoliko imaju manje od 40 funti (18.14 kg). Kako su došli do ovog proračuna, ostaje nejasno. Tek, ukoliko se okomite na omanje živuljke, to je u redu, a ako želite da zaskočite kakav krupniji primerak, bolje bi vam bilo da pati od anoreksije ili će se ruka Zakona obrušiti na vas kao tona cigala (uh volim taj izraz “obrušiti kao tona cigala”, jedva sam čekao da ga negde upotrebim).

Helena, Montana

danc 10 još ćaknutijih seksualnih zakona

Gospođice, osim ako vam ta haljina nije od olova - kršite zakon!

U ovom gradu žene smeju da igraju na stolovima jedino ukoliko na sebi imaju odeću koja teži bar tri funte i dve unce (kilo i po). Zakon ne propisuje kakva je to odeća, pa su moguća izvrdavanja u smislu da žena bude obnažena, ali da nosi tegove na nogama ili nakit od kilo i po. Možda može da ima umetke od po 750 g ili da joj odeća bude natopljena vodom. Zašto zakon propisuje težinu i šta su to dame radile da bi se ovako radikalna norma uvela, ostaje nepoznanica.

Prethodni tekst o 10 ćaknutih seksualnih zakona možete naći ovde.


Ranko Trifković nije bio siguran da li je bata ili seka. Zato se pridružio putujućem pozorištu, te je igrao i pevao širom Evrope. Kad je skapirao da je bata posadio je hektar i odao se poljskim radovima. Možete ga zateći na blogu Igrorama.

Comments