Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/3

Život nije dovoljno zanimljiv kad ga seks ne komplikuje. Osim ako vas komplikacije ne smore za dva života, pa onda apstinirate i čuvate svoj mir. Seks je super, stvarno. Ali očekivanja koja ulažemo u taj jednostavni čin zadovoljstva, koji može da bude i sveti čin ljubavi, čine da nam se život iskomplikuje tako da ne znamo kako smo uopšte dospeli dotle. Evo spiska, pa se preslišajte.

Prerano pristajete na seks

Pitanje spoticanja u svakom kontaktu – da li da dam, ili da optrčim još neki krug? Možda ste i odlučili da sačekate, ali prosto, niste čekali dovoljno. Smatrali ste da ne treba na prvom sastanku da legnete, pa ste to učinili na trećem, a tip je ipak shvatio da vas je lako povaliti i tako se i ponašao prema vama. Gde ste pogrešili? Zašto je uopšte važno da li seks imate odmah ili kasnije, ili mnogo kasnije? Pa, u suštini ne bi ni trebalo da vam bude važno. Ali, zašto vam je važno ono što je drugima važno i zašto se seksate sa muškarcima koji vas ne tretiraju sa poštovanjem? To su pitanja o važnosti seksa, koja treba sebi da postavite.

Očekujete da će telesno dovesti do emotivnog povezivanja

To se dešava. Ali obično ne onda kad očekujete. I nikako nije najbolji način za ostvarivanje emotivne bliskosti. I posle se pitate zašto vam se nije javio, kad ste se super proveli, zar je moguće da ne želi da ponovi ono što je bilo dobro? Želi, ali ne sa vama, jer vi tražite vezu. Oni to namirišu.

Ostajete u vezi zato što mislite da vas seks obavezuje

A kad se već sa nekim kresnete, osećate obavezu da pokušate od toga nešto da napravite, nešto više od neobaveznog telesnog susreta. Možda ste se upetljali sa nekim ko nema pametnija posla nego da se viđa sa vama, a to ne želite da vidite, jer je uvredljivo. I onda gurate i vučete i nosite vezu koja to nije na svojim leđima. I još se pitate zašto vam je to uopšte bilo potrebno?

10 načina na koji vam seks KOMPLIKUJE život1 10 načina na koji vam seks KOMPLIKUJE život

Editors choice