Dan zaljubljenih nam je sve bliže i bliže, a mi kujemo razčite planove kako da ga provedemo sa svojim voljenima. Da li možda planirate romantičnu večeru sa partnerom u svom domu, i želite da atmosferu pored sveća i mirisa “začinite” još nečim? Naravno, taj savršen začin može biti upravo plejlista koja će sve vreme ići u pozadini, koja će učiniti da u vama sve ključa, i koja će podići nivo zaljubljenosti do maksimuma – jer to je ono što muzika radi. Muzika koja je perfektno uklopljena sa našim osećanjima uspeva da ih pojača i iznese ih na videlo, pa tako ako želite da se ubacite u potpuno romantično raspoloženje i u njega uvučete osobu u koju ste zaljubljeni, preporučujemo vam ovih deset numera iz nastavka teksta.

Flight Facilities – Crave You

Ukoliko puštate ovu pesmu, preporučujemo vam da pustite i njen senzualan i nežan spot. Ova pesma će vas navesti na đuskanje i izazvaće u vama emocije čežnje za osobom koja vam se dopada i sa kojom provodite Dan zaljubljenih, a sa kojom se nadate da ćete provesti još mnoge dane nakon toga. Svakako, ova pesma podići će obostranu atmosferu željenja, a šta više možete poželeti za Dan zaljubljenih.

Kanye West – Love Lockdown

Ovo je jedna od onih pesama koje možete pustiti u već uzavrelijoj atmosferi, kada ste završili sa razgovaranjem za to veče. Uživaćete dok se krećete u ritmu bitova ove pesme, i osećate kako se i vaš partner/partnerka pomeraju u skladu sa vama.

Chet Faker – No Diggity

Chet Faker je jedan od najsenzualnijih muzičara, a za njegovu obradu ovog rep klasika možemo jednostavno reći da je – sexy. Ovo je savršena pesma uz koju biste mogle zavesti svog partnera plesom, i sigurni smo da vam u tom trenutku neće odoleti. Pritom, ova stvar će vam sigurno uneti samopouzdanje, a nakon nje moćete nastaviti i sa drugim hitovima Cheta Fakera, kao što su “I’m Into You“, “Talk Is Cheap” i “Gold“.

Tina Turner – Private Dancer

Slobodno možemo reći da je ovo jedna od takođe najseksepilnijih pesama koju ćete ikada čuti, a ukoliko ste voljne da izvedete romantični striptiz u privatnosti svog doma – ovo je idealna pesma za to. Iznenadite svog partnera i pokažite mu svoju divlju stranu, a on sigurno neće ostati ravnodušan.

Jorja Smith – Come Over

Mlada londonska muzičarka Jorja Smith, pokazala nam je da kroz svoju muziku veoma oseća žensku i romantičnu, zavodljivu energiju već nakon prvog hita pod nazivom “Teenage Fantasy”, a nastavlja da je istražuje i kroz pesmu “Come Over”. Ukoliko želite sebi da podignete samopouzdanje i prikažete svoju iskrenu i ženstvenu stranu, ovo je pesma za vas.

Comments