Anderson .Paak – Make It Better

Uz ovu pesmu bismo se mirili i grlili sa svojim partnerom beskonačno dugo, i puštali je kako bismo ponovo upalili varnice u našem odnosu. Ovo je savršena pesma za sve one parove koji su već dugo zajedno, a koji i dalje žele jedno drugo kao prvog dana i obeležavaju ko zna koji po redu Dan zaljubljenih – jer jesu i dalje iskreno i intenzivno zaljubljeni.

Mahalia – Simmer

Ovo je još jedna pesma koju možete pustiti u onom trenutku kada atmosfera između vas i partnera praktično “gori”. Uz nju možete podići tenziju na sasvim novi nivo, svojim zavodljivim pokretima uz atraktivni beat i glas Mahalie koji će vas opčiniti. Verujte nam, opčinićete partnera ovom pesmom!

Clairo – Bags

Ovo je romantična pesma koja bi mogla da obeleži kraj večere u kojem samo želite da nastavite da budete u naručju svog partnera, i kada se vode oni dugi razgovori koji vas povezuju. Nežan glas Clairo savršeno se uklapa uz laganu melodiju pesme “Bags“, a nakon njenog slušanja garantovano ćete poželeti najduži zgrljaj.

James Blake – Are You Even Real

Ko kaže da samo žene mogu biti romantične u muzici i tekstovima? James Blake je jedan od onih poznatih muzičkih romantičara, koga je na kreiranje čitavog jednog albuma inspirisala upravo ljubav prema njegovoj devojci, glumici Jameeli Jamil. Dakle, ako želite svojoj partnerki da iskažete svoju ljubav, možda bi najbolje bilo da to učinite dok James Blake svira u pozadini.

The Weeknd – Often

I za kraj, naravno – The Weeknd. On je poznat po svojim novijim numerama i nastupima koji su veoma atraktivni, ali ne bi trebalo da propustite njegovu raniju trilogiju albuma, u svakom slučaju. “Often” je jedna od pesama sa njih, i veoma je sexy, pa ako želite da uživate u strastvenoj noći, neka vam se definitivno nađe na listi.

Naslovna fotografija: instagram.com/humanlovers

Jovana

Comments