Sigurno vam se nekada desilo da imate trendi outfit ili savršen makeup koji želite sa svima da podelite? Ipak, nemate ideju kako da uslikate savršenu fotografiju, vrednu deljenja na društvenim mrežama? Uslikajte selfie u ogledalu! Pripremite svoje ogledalo, i pogledajte neke od naših predloga!

The Selfie Squat

Ogledalo nije adekvatno postavljeno i ne može da obuhvati ceo outfit? Nema problema! Sednite u pozu za čučanj, namestite se tako da istaknete vaše najbolje delove, a ruku odmorite na kolenu ili je iskoristite kao oslonac glavi.

View this post on Instagram

✌🏾

A post shared by Ellie (@slipintostyle) on

Phone-Case-Cover-Your-Face Poza

Želite da fokus ostane na vašem outfitu, a ne na vašem licu? Nema problema, u fokus stavite svoj telefon, a ako možete – uparite masku telefona sa stajlingom.

View this post on Instagram

@musierparis With cream on top pls 🍦

A post shared by Amy Julliette Lefévre (@lefevrediary) on

The Outdoor Mirror Selfie

Živite u kući sa dvorištem? Iskoristite to na najbolji način i ogledalo pozicionirajte u svom vrtu, blago ga nagnite kako biste zahvatili i deo neba, i pripremite se da uslikate selfie kao iz bajke.

The Bathroom Mirror Selfie

Nekada je osvetljenje u kupatilu mnogo bolje nego prirodno svetlo, zašto ga ne iskoristiti? Uklonite stvari sa police ispod ogledala i neka photo session započne!

The Frame Within a Frame

Za umetničku verziju selfija u ogledalu, udaljite svoj telefon i obuhvatite čitavo ogledalo, uključujući i ram. Postavite ogledalo na inspirativnu podlogu i dodajte nekoliko detalja koji će upotpuniti kadar.

View this post on Instagram

CEO of the crew 🧦s

A post shared by Bria Jones (@heybriajones) on

Comments